Με έμπνευση και ταλέντο η ετήσια Έκθεση του Εργαστηρίου Ζωγραφικής - Γλυπτικής του Δήμου Φυλής


Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ανάμεσα στον υπεύθυνο καθηγητή του Εργαστηρίου Ζωγραφικής - Γλυπτικής Δημήτρη Βάθη και τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια, δείχνει στον φωτογραφικό φακό, την υπέροχη Αγιογραφία του του πρόσφεραν οι σπουδαστές 

 Ο Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τζένη Μπάρα ήταν εκείνη που πρόσφερε στους σπουδαστές τα διπλώματα συμμετοχής 
 Ο Δημήτρης Βάθης ανάμεσα σε σπουδαστές του 
Η υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στο Εργαστήρι Ζωγραφικής – Γλυπτικής του Δήμου Φυλής, έγινε ορατή διά γυμνού οφθαλμού και στην ετήσια Έκθεση των έργων των σπουδαστών του.
Η Έκθεση που λειτούργησε ως τις 25 Απριλίου, στήθηκε με μεράκι, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Φυλής κι εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Απριλίου, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού σπουδαστών και πολύ κόσμου που θαύμασε τα έργα των παιδιών.
Αξίζει να σημειωθεί πως για τη χρονιά 2015-2016, 1ος στην Σχολή Καλών  Τεχνών,  πέρασε ο σπουδαστής  του Εργαστηρίου Γιώργος Χατζησπύρου.
Εξάλλου στο ΤΕΙ Γραφιστικής,  πέρασε και η σπουδάστρια του Εργαστηρίου Σοφία Μουστούλα.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων επίσης,  η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Τζένη Μπάρα, μαζί με τα θερμά της συγχαρητήρια  παρέδωσε σε όλους τους σπουδαστές ηλικίας από 6 ετών και άνω,  διπλώματα  συμμετοχής .
Κοντά στους σπουδαστές αλλά και στον υπεύθυνο καθηγητή Ζωγραφικής – Γλυπτικής του Εργαστηρίου Δημήτρη Βάθη, προκειμένου να τους συγχαρεί για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται,  βρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, αλλά και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.
Στον Δήμαρχο μάλιστα τόσο ο Δημήτρης Βάθης όσο και οι μαθητές του, επεφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς του πρόσφεραν μια υπέροχη Αγιογραφία την οποία φιλοτέχνησαν οι ίδιοι, με ιδιαίτερο μεράκι.

Ξεχωριστή παρουσία ανάμεσα σε γονείς, φίλους και το πολυάριθμο φαν κοινό των καλλιτεχνών του εργαστηρίου υπήρξε την ημέρα των εγκαινίων και ο Καθηγητής της Καλών Τεχνών Μάρκος Γεωργιλάκης ο οποίος θαύμασε τα έργα τους και στάθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε πολλά από αυτά. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη μέρα των εγκαινίων 










































 "Παρών" στα εγκαίνια και ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργος Βέλλης 





 Ιδού και μερικά μόνο, από τα υπέροχα έργα των σπουδαστών