«Αξίζει ν’ αγαπάς !» το μήνυμα της Πασχαλινής γιορτής των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φυλής

 


Μια υπέροχη Πασχαλινή γιορτή με το Αναστάσιμο μήνυμα «Αξίζει ν’ αγαπάς» πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Απριλίου στην Πλατεία Ηρώων που βούλιαξε από κόσμο και παιδιά, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φυλής.
Ο κάθε Παιδικός Σταθμός από νωρίς το απόγευμα είχε στήσει το δικό του πελώριο Πασχαλινό αυγό, ενώ στο χώρο καθ’  όλη τη διάρκεια της γιορτής    λειτούργησαν εργαστήρια δημιουργικότητας, για τα παιδιά και τους γονείς τους, που έφτιαξαν εμπνευσμένες πασχαλινές χειροτεχνίες. Αγαπημένοι φίλοι των μικρών υπήρξαν οι τεράστιοι πασχαλινοί κούνελοι, που τα συντρόφεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Κορυφαία στιγμή της γιορτής ήταν εκείνη που τα παιδιά,  εκπροσωπώντας το καθένα τον δικό του Σταθμό,  ανέβηκαν επί σκηνής κι εκφώνησαν με τις υπέροχες κι αθώες φωνές τους, σημαντικά μηνύματα αγάπης, όπως
  • Η αγάπη είναι χαμόγελο (Βρεφικός Λίμνης)
  • Η αγάπη ομορφαίνει και γλυκαίνει την ψυχή μας (1ος Παιδικός Σταθμός)
  • Η αγάπη ανοίγει ορίζοντες στη ζωή (2ος Παιδικός Σταθμός)
  • Αγάπη είναι οι μικρές καλές στιγμές μας (Παιδικός Σταθμός Αγίου Νικολάου)
  • Η αγάπη υπάρχει στην αληθινή φιλία (Ζεφύρι)
  • Ν’ αγαπάς και να σ΄ αγαπάνε (Βρεφικός Ζωφριάς)
  • Να εκτιμάς κάθε στιγμή που εσύ γελάς κι άλλοι πονάνε (Παιδικός Ζωφριάς)
  • Η αγάπη δεν θέλει αντάλλαγμα (Φυλή)
  • Η αγάπη θεραπεύει το κορμί και την ψυχή μας (βρεφικός Αγίου Ιωάννη)
  • Γι’ αυτό αξίζει ν’ αγαπάς! (Παιδικός Αγίου Ιωάννη)
Ο  Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του, μίλησε κι εκείνος για το Αναστάσιμο μήνυμα της Αγάπης κι έδωσε σε γονείς και παιδιά θερμές ευχές για καλό κι ευλογημένο Πάσχα.  Κλείνοντας μάλιστα το σύντομο χαιρετισμό του, ζήτησε αυθόρμητα από τα παιδιά που ήταν δίπλα  του στη σκηνή, να τον εκπροσωπήσουν με τις δικές τους ευχές, που όπως επεσήμανε είναι και οι καλύτερες, όπερ κι εγένετο!   
Ολόθερμες ευχές για τις Άγιες μέρες του  Πάσχα, έδωσαν στον κόσμο και οι τρεις οικοδεσπότες της εκδήλωσης που ήταν οι Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων και πιο συγκεκριμένα,  ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ο Πρόεδρος του Παιδικού της Χασιάς Ευάγγελος Σταματάκος.
Την  όμορφη γιορτή στόλισε για το φινάλε με τις υπέροχες ερμηνείες της,  η Παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, που κέρδισε τις καρδιές και τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για την άρτια από κάθε άποψη εκδήλωση συνεργάστηκαν τα Νομικά Πρόσωπα των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής, ενώ οι Παιδαγωγοί των Σταθμών και οι εργαζόμενοι τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της γιορτής.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την όμορφη Πασχαλινή γιορτή 

















Ιδού κι ένα χαρακτηριστικό live στιγμιότυπα από την παρουσία της Χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου