Υπέροχη γωνιά με καλλιτεχνικές δημιουργίες φέτος στο πανηγύρι


Μια ξεχωριστή γωνιά με υπέροχα  χειροποίητα έργα αλλά και σπιτικά γλυκίσματα, στήθηκε φέτος στην Πλατεία Ηρώων κατά το τριήμερο του Πανηγυριού για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης. 
Η ομάδα των γυναικών που έστησαν η κάθε μια τον δικό της πάγκο, ονομάζεται «Καλλιτεχνικές Δημιουργίες» και πράγματι είχαν να παρουσιάσουν εξαίσια και πρωτότυπα χειροτεχνήματα.
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής επισκέφθηκε τον κάθε πάγκο ξεχωριστά κι έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλες τις δημιουργούς, επισημαίνοντας πως ο Δήμος Φυλής έχει όλη τη διάθεση να στηρίξει την προσπάθειά τους. 

Η Ομάδα των δημιουργών μάλιστα εξέδωσε ευχαριστήριο προκειμένου να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στήριξαν την όμορφη προσπάθειά τους. 
Ιδού τι έγραψαν: 
Με το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής προς τιμή των πολιούχων τις πόλης μας Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, οί δημότες πού συμμετείχαν στην έκθεση χειροποίητων προϊόντων,θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους πού μας βοήθησαν αφιλοκερδώς για αυτήν την εκδήλωση....
Τον κύριο Γιώργο Μαυροειδή,ο οποίος ηταν πρωτεργάτης τις εκδήλωσης,και ηταν παντα δίπλα στις εκθετριες,λύνοντας καθε τους πρόβλημα!
Τον κύριο Καμπόλη Δημήτρη για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου!
Τον κυριο Σαρλα,και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου για τον φωτισμό!
Τον κύριο Γιώργο Κρητικό για την άμεση προσωπική βοήθεια και παρέμβαση ,την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων,ώστε να προστατευτεί η έκθεση από την βροχή!
Τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς,που τιμήσετε την έκθεση με την παρουσία σας!