Στα Άνω Λιόσια το διάσημο Δέντρο της Αντικαρκινικής Αχαρνών...

...με στόχο  τη συγκέντρωση φαρμάκων

 


Το διάσημο πλέον δέντρο της Αντικαρκινικής Εταιρίας Αχαρνών το οποίο στόχο έχει τη συγκέντρωση φαρμάκων για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, αυτές της μέρες έχει σταθμεύσει στο Δήμο Φυλής, στην είσοδο του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.
Ο «Κότινος» όπως είναι το όνομά του, μεταφέρθηκε στο Δήμο Φυλής αποχαιρετώντας τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών, το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Μαΐου.
Στα Άνω Λιόσια τον συνόδεψαν ο Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Αχαρνών Παναγιώτης Καζανάς και το μέλος της ΕΑΕ Αχαρνών, Ελένη Καμπόλη, ενώ τον υποδέχθηκε  ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος παρέλαβε παράλληλα και μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που θα διατεθούν σε δικαιούχους μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας, όπου  και μεταφέρθηκαν.
Ο Παναγιώτης Καζανάς είχε εγκάρδια συνάντηση και με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον οποίο κι ενημέρωσε σχετικά με την καμπάνια του Κότινου αλλά και τη στενή  συνεργασία της Αντικαρκινικής Αχαρνών με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.
Τόσο ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς , ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος αλλά  και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, ευχαρίστησαν θερμά τον Πρόεδρο Παναγιώτη Καζανά αλλά και την Ελένη Καμπόλη, για τη σημαντική προσφορά της Αντικαρκινικής Αχαρνών προς το Δήμο Φυλής.
Εν κατακλείδι για το επόμενο χρονικό διάστημα ο «Κότινος»  θα βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων και θα περιμένει την προσφορά σε φάρμακα,  όλων εκείνων  που έχουν τη δυνατότητα και το δίχως άλλο αναμένεται ν’ αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα, σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.