Με αφορμή το πανηγύρι των Άνω Λιοσίων η Έλενα Ράπτη προώθησε την καμπάνια για τα παιδιά


Οι συντελεστές του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ Βίνα Ασίκη και Ορέστης Δημητρίου στηρίζουν την καμπάνια κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών που προωθεί η Έλενα Ράπτη και την έφεραν, με πρόσκληση του Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργου Μαυροειδή στα Άνω Λιόσια. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχαρίστησε την Έλενα Ράπτη αλλά και τη Βίνα Ασίκη
Η Έλενα Ράπτη, καλεσμένη του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού και του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ του Δήμου Φυλής, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου στα Άνω Λιόσια, προκειμένου να παρουσιάσει την πρωτοβουλία, για την πρόληψη κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Πρόκειται για την καμπάνια «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη, με «Το Μυστικό της Νίκης». 
«Το Μυστικό της Νίκης» είναι μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video), που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα. 
Ευαισθητοποιημένοι σχετικά με την καμπάνια και τα παιδιά, οι υπεύθυνοι του χοροθεάτρου Άμυνα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και χορογράφος Ορέστης Δημητρίου και η αγαπημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να καλέσουν την Έλενα Ράπτη προκειμένου, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Πολιούχων να μιλήσει σε γονείς και παιδιά για το σημαντικό αυτό θέμα, όπως κι έγινε. 
Τo “support” εξάλλου πριν βγει στη σκηνή της έκαναν, τα παιδιά του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ, που μαζί με τη Βίνα Ασίκη, τραγούδησαν και παρουσίασαν σε μια εξαιρετική χορογραφία του Ορέστη Δημητρίου το διδακτικό τραγούδι για «Το Μυστικό της Νίκης». 
Ενθουσιασμένη από την υποδοχή η γλυκύτατη Έλενα, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Φυλής για την πρόσκληση και την υποδοχή.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την πλευρά του όχι μόνο τις ανταπέδωσε τις ευχαριστίες αλλά και της ζήτησε να ξαναέρθει στο Δήμο Φυλής στη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών ώστε να μιλήσει εκ νέου για την σημαντική καμπάνια της. 
Η Έλενα Ράπτη από την πλευρά της απάντησε αμέσως θετικά. 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς μοιράστηκε σε γονείς και παιδιά το σχετικό video με «Το μυστικό της Νίκης» 
Το βίντεο είναι μια εξαιρετική παραγωγή της DVS Design, (με την ευγενική υποστήριξη της Media Strom για το κόστος παραγωγής και του Ιδρύματος Λάτση για το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων), προκειμένου «Το Μυστικό της Νίκης» να μοιραστεί σε όλους τους νομούς της χώρας.