Δίπλα στους πρόσφυγες η Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Φυλής

Στο πλευρό των προσφύγων που παραμένουν στην πύλη Ε1 στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Δημάρχου Τζένης Μπάρα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, είδη προσωπικής υγιεινής,  παιδικά ρούχα και παιγνίδια τα οποία παραδόθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στους συντονιστές των εθελοντών.
Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα ευχαριστεί θερμά τους δημότες, τους μαθητές και τους καθηγητές στα σχολεία του Δήμου Φυλής που ανταποκρίθηκαν άμεσα και στήριξαν την παρέμβαση ανθρωπιάς της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

«Είμαι συγκινημένη αλλά και εντυπωσιασμένη από τη γενναιοδωρία των δημοτών μας. Είναι παρήγορη και σηματοδοτεί θετικά το αύριο της χώρας μας, η προθυμία του λαού μας, ακόμα και εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης να προσφέρει τροφή, φάρμακα καταφύγιο και στήριξη σε όσους βρίσκονται σε δύσκολη θέση» υπογράμμισε στους εθελοντές τους οποίους συνεχάρη για την προσφορά τους η Τζένη Μπάρα.  
Οι προμήθειες συγκεντρώθηκαν με βάση συγκεκριμένη λίστα που δόθηκε από τους εθελοντές στην κοινωνική υπηρεσία και αναφερόταν στις ανάγκες των προσφύγων.