Μόνο το Μπουραΐμη και τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού κατανοεί η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Ο Αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού
Λέει το Δελτίο Τύπου του Δήμου Φυλής, επί λέξει:
Το γεύμα των ηλικιωμένων για την επέτειο του Αγίου Κωνσταντίνου δεν έγινε και δεν πληρώθηκε. Γιατί στο εκτενέστατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο πρώην Δήμαρχος δεν αναφέρει ότι ο Δήμος δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ;
Σχολιάζει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ:
Πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα, χωρίς επί της ουσίας να απαντήσει σε κανένα ερώτημα γεγονός που υποδηλώνει αιφνιδιασμό και κάνοντας φθηνό «χιούμορ» περί ηλικιωμένων, σχολίασε η διοίκηση του δήμου Φυλής, την καταγγελία της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ περί ανύπαρκτης εκδήλωσης στα ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, για την οποία ανατέθηκε σε εταιρία η προμήθεια των εδεσμάτων.
Δηλαδή πως πρέπει να το γράψει κανείς, για να καταλάβει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ότι η εκδήλωση μπορεί να προγραμματίσθηκε για του Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά δεν έγινε κι ότι ο Δήμος δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ γι’ αυτό, όπως άλλωστε προκύπτει κι από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ; Τι δεν καταλαβαίνει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, που ασχολήθηκε με το θέμα δέκα μέρες αργότερα, δηλαδή στις 30 Μάη; Και ποιος τελικά είναι αυτός που πετάει τη μπάλα στην εξέδρα;
Όμως το πραγματικά τραγικό είναι ότι ένας Δήμαρχος που σε πόρισμα ορκωτών λογιστών αναφέρεται ότι, επί της θητείας του διαπιστώθηκε τρύπα 10 εκατ. στο Δήμο και 853 χιλ. ευρώ στον Αθλητικό Οργανισμό, προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση με μια δαπάνη 5 χιλ. ευρώ για τους ηλικιωμένους, που, τελικά, όπως προαναφέρθηκε, δεν έγινε.  
Φαίνεται ότι με το υψηλό IQ που διαθέτει η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ καταλαβαίνει μόνο τον Μπουραΐμη και τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε: