Την πλούσια δραστηριότητα των μαθητών του παρουσίασε το 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου

Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου

Η καθηγήτρια Ευγενία Καίσαρη συντόνισε την εργασία "τα Ζαφείρια του Ζεφυρίου"
Απονομή επαίνου για το διαγωνισμό αφίσας
Η καθηγήτρια Παναγιώτα Ιωαννίδου συντόνισε την εργασία της ομάδας
για την ιστορία του Ζεφυρίου
Τα παιδιά της ομάδας για την ιστορία του Ζεφυρίου διάβασαν αφηγήσεις κατοίκων για το πως από έναν αμπελώνα προέκυψε η σημερινή πόλη
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ήρθε ασθμαίνων από άλλη σχολική εκδήλωση.
Δίπλα του ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος
Μια σειρά γεμάτη από ανθρώπους που γράφουν ιστορία στο Ζεφύρι: Ο ιερέας Χρήστος Καπερώνης, οι πρώην Δήμαρχοι Απόστολος Ζέρβας, Φωτεινή Γιαννοπούλου και Γιάννης Λάππας, η πρώην Λυκειάρχης Νίκη Βαδεβούλη-Πανάγου και η υπεύθυνη πολιτιστικών του Πολιτιστικού Οργανισμού Ντίνα Νικολοθανάση
Ο χορογράφος Ορέστης Δημητρίου και ο ηθοποιός Νίκος Τριβέλλας ήρθαν για το θεατρικό δρώμενο
Η βεντέτα Βίνα Ασίκη ήρθε να δει μια μαθήτριά της στο χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ
Την πλούσια δραστηριότητα των μαθητών του που αναπτύχθηκε στη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του Υπουργείου Παιδείας, παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης, 15 Ιουνίου το 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου.
Καλωσορίζοντας, εκ μέρους του Συλλόγου διδασκόντων του σχολείου, τους επίσημους προσκεκλημένους και τους γονείς των μαθητών στην εκδήλωση, ο Διευθυντής Νίκος Μποζίνης τόνισε ότι το πρόγραμμα  δείχνει το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στο σχολείο και συνεχάρη τους συντελεστές του δηλαδή τους συντονιστές καθηγητές και τα παιδιά. Εν συνεχεία παρουσίασε τις εργασίες με την ακόλουθη σειρά. 
-«Τα Ζαφείρια του Ζεφυρίου»  (βιβλιοεργαστήριο), υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ευγενία Καίσαρη
-«Πρόληψη ατυχημάτων» (ερευνητική εργασία των μαθητών της Α΄ τάξης), υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Αναστασία Μπουμέλη
-«Η μνήμη αφηγείται το Ζεφύρι», (βιωματική δράση των μαθητών της Γ΄ τάξης στο πλαίσιο του μαθήματος της Τοπικής Ιστορίας), υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Παναγιώτα Ιωαννίδου.
-«Η φάρσα», θεατρικό δρώμενο ενταγμένο στο πρόγραμμα, «Μαθαίνω παίζοντας», υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Σάρα Δέλλιου
-«Πάμε σαν άλλοτε», τραγούδια των μαθητριών του σχολείου που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση του Δήμου Φυλής στα Άνω Λιόσια, υπεύθυνος καθηγητής κ. Άκης Παππάς
-Έκθεση ζωγραφικής των μαθητών όλων των τάξεων, υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Αποστολοπούλου Γιώτα.
-Αποχαιρετισμός της Γ’ τάξης.
Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι παρευρεθέντες ήταν εξαίρετες και καταχειροκρότησαν τους μαθητές. 
Εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας. 
Παρευρέθηκαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Φυλής Θανάσης Σχίζας και οι πρώην Δήμαρχοι Ζεφυρίου Γιάννης Λάππας, Απόστολος Ζέρβας και Φωτεινή Γιαννοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιώργος Ραφτέλης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου