Θερμή υποδοχή για Παππού και Κρεμύδα στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων


 











Εγκάρδιας υποδοχής και ζεστής φιλοξενίας, έτυχαν ο Δήμαρχος Φυλής και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κατά την επίσκεψή τους στην καλοκαιρινή γιορτή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου.
Αν και με καθυστέρηση καθώς πρώτα είχαν πάει στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 1ου και του 4ου Δημοτικών Σχολείων Άνω Λιοσίων, ο Διευθυντής, οι δάσκαλοι αλλά και πολλοί γονείς από το 7ο, τους υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα.
Ο Διευθυντής μάλιστα κος Γιάννης Παναγιωτόπουλος, κάλεσε στο βήμα τον Δήμαρχο για τις καθιερωμένες ευχές. 
Ο Χρήστος Παππούς από την πλευρά του ανταπέδωσε την ευγένεια,  τονίζοντας πως αξία δεν έχουν σε αυτή τη γιορτή τα λόγια αλλά οι μικροί μαθητές.
Έτσι ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και στα παιδιά καλή πρόοδο, διαβεβαιώνοντας άπαντες ότι η Δημοτική Αρχή έχει ανοιχτή την πόρτα της για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος της Σχολικής Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος αλλά και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, κατά την παραμονή τους στο σχολείο, καμάρωσαν τα παιδιά και την υπέροχη δουλειά των δασκάλων τους και φεύγοντας αντάλλαξαν ευχές με πολύ κόσμο. 























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου