ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ: Έσερναν γυναίκα στο δρόμο για να της αρπάξουν την τσάντα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η γυναίκα δείχνει στην κάμερα του STAR τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς το ΙΧ την έσερνε για να της αφαιρέσει την τσάντα
Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος που ζήτησε για πολλοστή φορά τη λήψη μέτρων από την Αστυνομία
Το ρεπορτάζ συνέπεσε με τη φωτιά σε οικόπεδο με παλιά αυτοκίνητα στη Ζωφριά
Μία νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας στο Ζεφύρι το βράδυ της Δευτέρας. Οι αδίστακτοι ληστές που επέβαιναν σε αυτοκίνητο την έσυραν για αρκετή ώρα με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα.
Η αιμόφυρτη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.
Για τις τραγικές στιγμές που έζησε μίλησε στην κάμερα του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
«Με έσερναν σαν τσουβάλι στο δρόμο. Έχω κάνει 20 ράμματα στο πόδι γιατί έχει φύγει ένα κομμάτι από το γόνατο. Μου άρπαξε την τσάντα, αντιστάθηκα λίγο και εκείνος επέμεινε» ανέφερε η ίδια.
Οι τέσσερις άντρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που αποδείχθηκε στη συνέχεια ότι είναι κλεμμένο, δεν σταμάτησαν να την σέρνουν στην άσφαλτο έως ότου  η αιμόφυρτη γυναίκα άφησε την τσάντα.
Πάντως τα περιστατικά κλοπών και ληστειών στο Ζεφύρι είναι δεκάδες. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν καθημερινές διαρρήξεις και  κλοπές αυτοκινήτων που αφού τους αφαιρεθούν τα ανταλλακτικά στη συνέχεια καίγονται. Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση και ζήτησε, για πολλοστή, φορά τη λήψη μέτρων.