Μοναδικό υπερθέαμα δεξιοτεχνίας και λάμψης στο Κλειστό της Ζωφριάς…

ΣΤΗ 2η ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 

 






















Μια βραδιά γεμάτη υπερθέαμα, δεξιοτεχνία και λάμψη, χάρισαν τα ταλαντούχα παιδιά που συμμετείχαν στη 2η μεγαλειώδη Γιορτή ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς το Σάββατο 18 Ιουνίου.
Αν και προγραμματισμένη μέσα στο τριήμερο του  Αγίου Πνεύματος που θεωρείται και η πρώτη καλοκαιρινή απόδραση μετά τις μαθητικές εξετάσεις, η συμμετοχή αθλητών και κόσμου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Οι μικρές αθλήτριες και αθλητές απέναντι σε μια δυναμική και πολυπληθή εξέδρα που παλλόταν από αυθόρμητο ενθουσιασμό, επευφημίες και ζεστό χειροκρότημα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, δικαίωσαν πρώτα τους εαυτούς τους, δευτερευόντως τους προπονητές τους αλλά και τους γονείς – συγγενείς και φίλους που σε μια από τις πιο ζεστές νύχτες του Ιούνη βρέθηκαν κοντά τους προκειμένου να τους στηρίξουν και να τους καμαρώσουν.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» που υπήρξε και αρωγός της διοργάνωσης Γιώργος Μαυροειδής, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, ενθουσιασμένος κι ο ίδιος από το άρτιο αποτέλεσμα συνεχάρη προπονητές και αθλητές, δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση  πως η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά, θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν ολόπλευρα την σημαντική τους προσπάθεια.
Κοντά στις μικρές αθλήτριες τους αθλητές και στους προπονητές τους βρέθηκε και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  Νίκος Χατζητρακόσιας ο οποίος επίσης τους απηύθυνε, τα θερμά του συγχαρητήρια.
Ο Γιώργος Μαυροειδής εξάλλου, κατά τη λήξη της εξαίσιας αθλητικής βραδιάς,  είχε τη χαρά και την τιμή να βραβεύσει όλους τους εκπροσώπους και προπονητές των Γυμναστικών Συλλόγων που συμμετείχαν και είναι οι εξής:
·        Ακαδημίες ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ»
·        ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ
·        Όμιλος Ολυμπιακών Αθλημάτων Φυλής η «ΦΕΡΕΝΙΚΗ»
·        Γ.Α.Σ. «ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ»
·        Κέντρο Αθλητισμού και Τεχνών
·        Σχολή χορού Γιάννα Χελιώτη – Πέτρου «ΕΚΦΡΑΣΗ και ΑΡΜΟΝΙΑ»
·        Σύλλογος Ποντίων Δήμου Φυλής «Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ»
·        Αθλητικός Σύλλογος «ΑΧΙΛΛΕΑΣ»
Ήταν όλοι και όλες τους, υπέροχοι! 

Ιδού μερικά χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
































































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου