Χαρούμενα παιδικά χαμόγελα, παιχνίδι κι ευχές στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού της Χασιάς


Αμέτρητα χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους, άφθονο παιχνίδι, happenings και χορός κυριάρχησαν στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Φυλής (Χασιά), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της οποίας παιδιά, γονείς και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο.
Για την άψογη συνεργασία τους που τελικό στόχο έχει την καλύτερη διαβίωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών που φιλοξενούνται στον Παιδικό Σταθμό, ευχαρίστησε γονείς και παιδαγωγούς ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Φυλής, Βαγγέλης Σταματάκος. Ευχαρίστησε επίσης θερμά τον Δήμαρχο, Χρήστο Παππού καθώς «χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σταματάκος. 
Για τη στήριξή του σε όλα τα ζητήματα αλλά και τις πρωτοβουλίες, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής, Χρήστο Παππού και ο Αντιδήμαρχος Φυλής, Σπύρος Μπρέμπος. «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχό μας, Χρήστο Παππού, ο οποίος στις ωραίες και καλές ιδέες λέει πάντα “ναι”», τόνισε ο κ. Μπρέμπος, ο οποίος συνεχάρη επίσης τον Βαγγέλη Σταματάκο για το έργο του.
Ξεχωριστή στιγμή της γιορτής ήταν η… αποφοίτηση δεκάδων παιδιών, τα οποία από τη νέα σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στο νηπιαγωγείο και τα οποία αποχαιρέτισαν η διοίκηση και οι παιδαγωγοί του Παιδικού Σταθμού με αναμνηστικά δώρα.
Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Φυλής διασκέδασαν με την καρδιά τους παίζοντας με τους ανιματέρ και τα φουσκωτά, ενώ μικροί και μεγάλοι δροσίστηκαν τρώγοντας παγωτό.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα  




 


 


 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου