Ανελέητο «ξύλο» Παππού σε Παπαϊωάννου

Ο Δήμαρχος Φυλής
Χρήστος Παππούς
Με νέα σκληρή ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φυλής καταδικάζει την προσπάθεια του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Παπαϊωάννου να δικαιολογήσει όσα έγραψε στο facebook, όπου είχε υποστηρίξει ότι ο Χρήστος Παππούς δεν κατοικεί στα Άνω Λιόσια κι ότι δεν παρεμβαίνει για την παραβατικότητα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Ιδού το πλήρες κείμενο της νέας ανακοίνωσης του Δήμου Φυλής:

Από την ανακοίνωση του Κώστα Παπαϊωάννου καταλάβαμε ότι πήρε το μάθημά του. Στο εξής θα προσέχει όταν λέει ή γράφει κάτι δημόσια. 
Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία δεν αρκεί να ανοίγεις το στόμα σου. Πρέπει και να έχεις κάτι να πεις. Κι ο κύριος Κώστας δεν είχε να πει κάτι εκτός από τη συμπάθεια που τρέφει για την αστυνομία, που, κατά την άποψή του, θέλει αλλά δεν μπορεί.
Αλλά ενώ είναι επιεικής με την Αστυνομία που είναι η καθ’ ύλην αρμόδια, είναι επικριτικός με το Δήμαρχο που αφενός είναι αναρμόδιος κι αφετέρου έχει επανειλημμένα παρέμβει στο Υπουργείο και στην ΕΛΑΣ. Προφανώς αυτό που θέλει είναι να περιπολεί ο Χρήστος Παππούς στις γειτονιές του Δήμου Φυλής…
Όσο για τις αντίστοιχες παρεμβάσεις του αρχηγού του Δημήτρη Μπουραΐμη, ας μην ψάχνει φωτογραφικά τεκμήρια. Δεν πήγε πουθενά και μάλιστα προσπαθούσε να κρύψει το πρόβλημα της παραβατικότητας κάτω από το χαλί.
Ο κύριος Κώστας πρέπει να καταλάβει ότι εκτίθεται όταν υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που ήταν απών από το Δήμο Φυλής σε όλη την προηγούμενη τετραετία. Και που τον άφησε χρεοκοπημένο, με τους δρόμους γεμάτους σκουπίδια και χωρίς να έχει κόψει κορδέλα εγκαινίων σε κάποιο έργο.
Όσο για τα περί επανόδου της διοίκησης Μπουραΐμη στο Δήμο Φυλής ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται. Και ιδίως η παράταξη που κοιμόταν σε όλη την προηγούμενη τετραετία.

Ιδού η απάντηση του Κώστα Παπαϊωάννου στην προηγούμενη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Φυλής: 
Επειδή έκανε την τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπό μου, με επίσημο μάλιστα δελτίο Τύπου, η διοίκηση Παππού, σχετικά με σχόλιο που έκανα στο facebook, αισθάνομαι τη (μέγιστη) υποχρέωση να απαντήσω, με τη σειρά μου, το ίδιο επίσημα:
Είναι προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την νοημοσύνη των κατοίκων του ενιαίου δήμου Φυλής, όπως είναι, επίσης, προφανές πως ο κυρίαρχος λαός, όταν έρθει η ώρα, θα το αποδείξει.
Χάρη στο δελτίο Τύπου του δήμου είδα (ξανά) το (πλούσιο) φωτογραφικό υλικό από τις επαφές και συναντήσεις του δημάρχου Χρήστου Παππού, για το θέμα της παραβατικότητας. Αν εξαιρέσω τους αστυνομικούς, κάθε βαθμίδας, που προσπαθούν με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν και με κίνδυνο της ζωής τους για την ασφάλεια των κατοίκων, οι υπόλοιποι κύριοι – υψηλά ιστάμενα στελέχη όλοι – δεν έχουν κάνει τίποτα για την εγκληματικότητα στην περιοχή μας που παραμένει σε υψηλά επίπεδα . Ίσως γιατί μπορεί να φαντάζει ως  δεδομένο ότι ο δήμος Φυλής εκτός από χωματερή απορριμμάτων μπορεί να διαθέτει και κοινωνική χωματερή.
Επίσης, χάρη στο δελτίο Τύπου του δήμου, είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω (ξανά) σε ότι αφορά τη διοίκηση Παππού την αξία της λαϊκής μας παροιμίας: «όλο μέλι, μέλι και από τηγανίτα τίποτα».
Σε ότι με αφορά, σκοπεύω να παραμείνω λαλίστατος, όσο τουλάχιστον ζω στη χώρα που γέννησε την δημοκρατία, εκτός αν αποφασίσω να μετακομίσω στην Βενεζουέλα, χώρα που ίσως να εκφράζει κάποιους άλλους πολιτικούς .

Τέλος, θα ήθελα πραγματικά πολύ να προσκομίσω κάποιο φωτογραφικό υλικό με τον επικεφαλής της παράταξής μας Δημήτρη Μπουραΐμη, από τις συναντήσεις του ως δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Φυλής αλλά όταν εμείς είχαμε την ευθύνη της διοίκησης, δίναμε βαρύτητα στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και την συνένωση των τριών δήμων, χωρίς να ψάχνουμε φωτογραφικό φακό για να απαθανατίσει την κάθε μας στιγμή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου