Καλοκαιρινή διάθεση, θερμές ευχές και...άφθονο παγωτό! στον Βρεφικό της Λίμνης

Με παιδική κι άκρως καλοκαιρινή διάθεση, αποχαιρέτισαν την σχολική χρονιά που φτάνει στο τέλος της, τα μικρά, οι γονείς και οι παιδαγωγοί του Βρεφικού Σταθμού της Λίμνης το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου.
Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα  με μουσική, παιγνίδια θεατρικά δρώμενα και χορό!
Θερμές ευχές για ένα καλό και ξένοιαστο καλοκαίρι  έδωσε σε όλους όσους συμμετείχαν στην όμορφη γιορτή, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που βρέθηκε κοντά στα παιδιά,  απόλαυσε το κέφι και τα παιχνίδια τους και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης  Καμαρινόπουλος ο οποίος κατά το σύντομο χαιρετισμό του επανέλαβε  πως η Δημοτική Αρχή θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, προκειμένου αυτά τα πρώτα παιδαγωγικά χρόνια να μείνουν αξέχαστα στους μικρούς δημότες που είναι το ελπιδοφόρο μέλλον αυτού του τόπου.
Κοντά σε παιδιά, γονείς και παιδαγωγούς βρέθηκε και τους έδωσε τις ευχές του και ο Αντιδήμαρχος Φυλής Δημήτρης Καμπόλης.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά εκτός από το παιχνίδι με τα "Μουσικά Μπαλόνια" της Φωτεινής Κόκκινου και τις χειροποίητες κατασκευές τους που κόσμησαν το πρααύλιο, υπήρξε και ο «Παγωτατζής» που τους πρόσφερε την πιο αγαπημένη γευστική απόλαυση του καλοκαιριού. Άφθονο, παγωτό δηλαδή.   

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
 





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου