Τίμησε τη «χρυσή» αθλήτρια του ΑΟ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ Αχμέτ Άιντα ο Δήμαρχος Φυλής

Από ΑΡΙΣΤΕΡΑ ο Δήμαρχος Φυλής η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αχμέτ Άιντα, ο έφορος Χαράλαμπος Καλτουρουμίδης, ο προπονητής Ανδρέας Χριστοδουλάκης, η Πρόεδρος Σοφία Γιώτα κι ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής
Την σπουδαία δουλειά που πραγματοποιεί ο ΑΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ στη γυναικεία πάλη τίμησε, στο πρόσωπο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Αχμέτ Άιντα, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Με αφορμή την κατάκτηση χρυσών μεταλλίων, στις κατηγορίες των νεανίδων και των γυναικών στα 60 κιλά από την αθλήτρια του Συλλόγου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κροατίας την κάλεσε, τιμής ένεκεν, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2016, στο Δημαρχείο. Στην ίδια διοργάνωση η πολυβραβευμένη Αγόρω Παπαβασιλείου κατέκτησε, επίσης, το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 70 κιλών.
«Στο πρόσωπό σου θέλω, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των συμπολιτών μας, να τιμήσω όλους τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο. Μας κάνετε υπερήφανους» τόνισε απευθυνόμενος στην Αχμέτ Άιντα ο Δήμαρχος, ο οποίος της απένειμε το έμβλημα του Δήμου Φυλής και της ευχήθηκε νέες επιτυχίες, αρχής γενομένης από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων, για το οποίο αναχωρεί, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, στη Ρουμανία.
Την αθλήτρια συνόδευαν η Πρόεδρος του ΑΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ Σοφία Γιώτα, ο προπονητής της Ανδρέας Χριστοδουλάκης κι ο έφορος και παλιός πρωταθλητής Χαράλαμπος Καλτουρουμίδης , οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη στήριξη που παρέχει ο Δήμος Φυλής στο Σύλλογο.
 «Τα κορίτσια της πάλης γράφουν ιστορία για τη Χώρα και το Δήμο μας, βάζοντας χρόνο με το χρόνο ψηλότερα τον πήχυ των προσδοκιών μας. Με τη θέληση και την προσπάθειά τους μας έχουν προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Εθνική μας Ομάδα στην Κροατία, αλλά και τριών χρυσών μεταλλίων από τις αθλήτριες του Συλλόγου μας, είναι μια πολύ σημαντική διάκριση εξαιτίας του σκληρού ανταγωνισμού της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε το Δήμο Φυλής για την ηθική και υλική του στήριξη» τόνισε χαρακτηριστικά η Σοφία Γιώτα.
Στη βράβευση της αθλήτριας από το Δήμαρχο παρευρέθηκε κι ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου