Κέφι, αθλοπαιδίες και παιχνίδι στην καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου

 

Μια καλοκαιρινή γιορτή γεμάτη φαντασία, τραγούδια, παιχνίδια και αθλοπαιδίες πραγματοποίησαν οι Παιδικοί Σταθμοί Ζεφυρίου, την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος», στο Ζεφύρι, την οποία παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής.
Στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών και η Δημοτική Αρχή για την παροχή στα παιδιά ποιοτικών υπηρεσιών διαπαιδαγώγησης και φοίτησης, αναφέρθηκε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος. 
«Ακολουθήσαμε ακριβώς αυτό που είπε από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχός μας, Χρήστος Παππούς: Τα πάντα για τα παιδιά», τόνισε ο Γιώργος Κούρκουλος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για τη δημιουργία και νέου Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου. Μάλιστα τόνισε ότι όλα τα παιδιά της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου απορροφήθηκαν από τους Παιδικούς Σταθμούς και για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε και τρίτο τμήμα στον 1ο Παιδικό Σταθμό. Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου ευχαρίστησε θερμά γονείς και παιδαγωγούς για τη αγαστή συνεργασία τους που, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, έχει ως αποτέλεσμα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας, να μη λείψει τίποτα από τα παιδιά.
Πετυχημένη χαρακτήρισε για τους Παιδικούς Σταθμούς τη φετινή χρονιά ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Γιάννη Μαυροειδάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιώργο Κούρκουλο για τη συνεργασία του και τον επαναβεβαίωσε για τη στήριξή του σε ότι χρειαστεί. Συνεχάρη δε και τις παιδαγωγούς που «μοχθούν και βοηθάνε και στηρίζουν τα παιδιά μας».
Οι γονείς απόλαυσαν τα παιδιά σε ένα δημιουργικό πρόγραμμα που περιλάμβανε μεταξύ άλλων καλλιτεχνικό δρώμενο και αθλοπαιδίες, ενώ τα παιδιά «ανταμείφθηκαν» με «μαλλί της γριάς», κέρασμα και face painting

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την γιορτή  









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου