Κοινωνική αλληλεγγύη και αστυνόμευση οι προτεραιότητες του Χρήστου Παππού για το Δήμο Φυλής

Δυο σημαντικές επιτυχίες του Δήμου Φυλής που θα βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα και την ασφάλεια των πολιτών ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς το Σάββατο 4-6-16 κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στις Διήμερες Μουσικές Βραδιές Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο Κώστας Λιάρος, στο Ζεφύρι .
Ο Χρήστος Παππούς ανακοίνωσε πως ο Δήμος Φυλής, κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα, να ενταχθεί στους 30 Δήμους στους οποίους θα ξεκινήσει να χορηγείται  πιλοτικά, από τα μέσα Ιουλίου, το  Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.
Παράλληλα ανακοίνωσε την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας του Δήμου Φυλής με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ουσιαστική βελτίωση της αστυνόμευσης στην περιοχή.
«Μετά από πολλές συναντήσεις, συμφωνήσαμε με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και υπογράφουμε Πρωτόκολλο Συνεργασίας του Δήμου Φυλής με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Στόχος  μας είναι από τον Οκτώβριο το Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια και η Χασιά να  γίνουν  πρότυπο ασφαλούς πόλης» ανακοίνωσε καταχειροκροτούμενος ο Χρήστος Παππούς.
Ο Δήμαρχος Φυλής ξεκίνησε το χαιρετισμό του δίνοντας θερμά συγχαρητήρια, «για την πολιτιστική πανδαισία»,  στους Συλλόγους που συμμετείχαν στις διήμερες εκδηλώσεις. Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό υπογράμμισε:
«Φίλες και φίλοι, είμαστε δυο χρόνια μαζί. Λύσαμε το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου και προχωρήσαμε ήδη στον προγραμματισμό μεγάλων   έργων ανάπτυξης. Σε σχέση με τις μεγάλες προκλήσεις που είχαμε ως Διοίκηση του Δήμου Φυλής έχουμε κάνει σημαντικά βήματα σε όλους τους τομείς» επεσήμανε ο Χρήστος Παππούς δίνοντας ταυτόχρονα δεσμεύσεις «Να είστε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε συντονισμένα κι εντατικά σε όλα τα επίπεδα και είμαι βέβαιος ότι, με τη δική σας τη στήριξη, θα είμαστε εδώ μαζί για πολλά χρόνια».
Ο Δήμαρχος Φυλής επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και συνομίλησε με τους εκπροσώπους των συλλόγων  ενώ  αντάλλαξε χειραψίες και  με πολλούς δημότες  που είχαν κατακλύσει την πλατεία . 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
































Δείτε την ομιλία του Δημάρχου Χρήστου Παππού