Αέρας αιγαιοπελαγίτικης παράδοσης στη νησιώτικη βραδιά του ΑΙΓΕΑ



 










Αέρας Αιγαιοπελαγίτικης παράδοσης και πολιτισμού φύσηξε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου στην καθιερωμένη νησιώτικη  βραδιά του Αιγέα.
Ο Σύλλογος  Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού γιόρτασε και φέτος το κλείσιμο των δραστηριοτήτων του για τη χρονιά που πέρασε καλωσορίζοντας το καλοκαίρι στο προαύλιο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων με τη συμμετοχή δεκάδων μελών και φίλων.
Τη βραδιά άνοιξε καλωσορίζοντας τον κόσμο ο Πρόεδρος του ΑΙΓΕΑ Νίκος Γαμπιεράκης ο οποίος επεσήμανε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει  με όλες του τις δυνάμεις να αναδεικνύει τον πολιτισμό και την παράδοση με στόχο την ενεργό συμμετοχή  της νέας γενιάς, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών και νέων στα χορευτικά τμήματα του Αιγαιοπελαγίτικου Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος εξάλλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Δημοτική Αρχή αλλά και όλους εκείνους που στηρίζουν το έργο του ΑΙΓΕΑ
Στη βραδιά έδωσαν το «παρών» και πολλά μέλη της Δημοτικής Αρχής. 
Θερμές ευχές με τον κόσμο αντάλλαξαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης,  Μιχάλης Οικονομάκης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, η αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων Δημήτρης,  Κοψαχείλης, η Τοπική Σύμβουλος Ζεφυρίου Άννα Κουμερτά και πολλοί εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων του Δήμου Φυλής αλλά και άλλων περιοχών.
Τα χορευτικά που υπήρξαν τα πραγματικά στολίδια της βραδιάς απέδειξαν και φέτος με την άψογη από κάθε άποψη παρουσία τους, την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα Τμήματα ανηλίκων κι ενηλίκων με χοροδιδασκάλους τους Μάκη Περπινιά και Χρύσα Μάνη.
Κατά τα λοιπά το θερμόμετρο του κεφιού ανέβηκε στα ύψη με τον κορυφαίο  ερμηνευτή των νησιώτικων σκοπών  Βαγγέλη Κονιτόπουλο, αλλά και τους εξαίρετους μουσικούς Στάθη Κουκουλάρη και Μιχάλη Γαμπιεράκη. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά 
























Ιδού και μερικά χαρακτηριστικά videos με τα χορευτικά τμήματα






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου