Ευχές, τρελό παιχνίδι και χαμόγελα στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού και Βρεφικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη


Με εξαιρετική διάθεση καλωσόρισαν το καλοκαίρι παιδιά, γονείς και παιδαγωγικό προσωπικό στον Παιδικό Σταθμό και τον Βρεφικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη την Τετάρτη 22 Ιουνίου.
Καλή πρόοδο στα παιδιά ευχήθηκε ο Πρόεδρος των  Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τις παιδαγωγούς για το έργο τους και τους γονείς για τη συνεργασία τους. «Να υπάρχει συνεργασία και αγάπη, γιατί μέσα στους παιδικούς σταθμούς γενικά, αλλά ειδικά στων Άνω Λιοσίων, επιθυμούμε το χαμόγελο των παιδιών να είναι πάντα στα χείλη τους», τόνισε ο κ. Καμαρινόπουλος απευθυνόμενος στους γονείς των παιδιών, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών φροντίζουν ώστε τα παιδιά να έχουν τη φροντίδα και διαπαιδαγώγηση που δικαιούνται. «Προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτός είναι ο σκοπός μας», τόνισε, ενώ για τους εργαζόμενους υπογράμμισε ότι προσπαθούν, συνεργάζονται, απαιτούν και αυτό είναι προς τιμήν τους.
«Ο Βρεφικός Σταθμός είναι για το παιδί η συνέχεια της αγκαλιάς των γονιών και ο παιδικός σταθμός είναι το πρώτο σκαλί της πυραμίδας της παιδείας», ανέφερε από την πλευρά της η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών, Γιάννα Σταθοπούλου, η οποία παρότρυνε τους γονείς να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους, να στηρίζουν τις επιλογές και την πορεία τους, να είναι συνοδοιπόροι και όχι απέναντί τους και όχι μόνο επικριτικοί αλλά και ακροατές.
Εξήρε δε το έργο που έχει επιτελέσει ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ενώ ευχαρίστησε τις παιδαγωγούς για όσα προσφέρουν στα παιδιά.
Καλά λόγια  έργο που γίνεται στους παιδικούς σταθμούς είπε  και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Τζένη Μπάρα, η οποία απευθυνόμενη προς τους γονείς τόνισε: «Έχετε έναν άξιο πρόεδρο εδώ, οι εκπαιδευτικοί πραγματικά από ότι βλέπω δίνουν τη ζωή τους. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για τα παιδιά σας, να χουνε καλή πρόοδο γιατί οι βάσεις είναι γερές από εδώ».
Κατά τα λοιπά στην καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη κυριάρχησαν παιδικά τραγούδια, παιχνίδια και απονομές… αποφοίτησης για τα παιδιά που από τη νέα σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στο νηπιαγωγείο.
Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και οι γονείς, οι οποίοι θαύμασαν τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της γιορτής που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Παιδικού Σταθμού.
Την ίδια ώρα, με τον δικό τους τρόπο υποδέχθηκαν το καλοκαίρι και τα παιδιά του Βρεφικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη. Υπό την καθοδήγηση ανιματέρ και με τη φροντίδα των παιδαγωγών, τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Βρεφικού Σταθμού παίζοντας δημιουργικά παιχνίδια και διασκεδάζοντας στα φουσκωτά παιχνίδια, ενώ παιδιά και γονείς δροσίστηκαν με άφθονο παγωτό.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου