Με επιτυχία και διάκριση για την ομάδα της «Πάρνηθας» το Festival Star Gym Contest







Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 12 Ιουνίου, το 4ήμερο Festival Star Gym Contest, το οποίο διοργανώθηκε από τον Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «Κότινος» και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και υποστηρίχθηκε από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Πάρνηθα» του Δήμου Φυλής, ενώ φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς Δήμου Φυλής.
«Εδώ κάναμε πράξη το σύνθημα του festival “Ακολουθείστε μας στ’ αστέρια”», τόνισε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού η «Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής, βραβεύοντας την Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Ανσάμπλ που παρέστη στη διοργάνωση και στην οποία ευχήθηκε να επιστρέψει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο με μετάλλιο. Επίσης, βράβευσε την Ολυμπιονίκη Εύα Χριστοδούλου, η οποία τίμησε τη διοργάνωση με την παρουσία της.
Τον κ. Μαυροειδή τίμησαν οι διοργανωτές για τη φιλοξενία του Star Gym Contest στο Δήμο μας και του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις άρτιες εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζωφριάς, οι οποίες συνέβαλαν στην καλύτερη παρουσίαση των προγραμμάτων. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της «Πάρνηθας» έδωσε αναμνηστική πλακέτα στους διοργανωτές, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο που στηρίζουν το ολόπλευρα έργο του, καθώς  και τους εθελοντές του Δήμου που στήριξαν την αθλητική διοργάνωση.
Εκτός από τα δύο βραβεία που απένειμε ο κ. Μαυροειδής, βραβεία κλήθηκαν να απονείμουν και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας στην πρόεδρο της κριτικής επιτροπής Δέσποινα Τσοπάνη, καθώς και ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης  Καμαρινόπουλος στο μέλος της κριτικής επιτροπής Φωτεινή Μέλλου, για την προσφορά της στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Φυλής και γενικώς στον αθλητισμό.
Διάκριση απέσπασε και η Ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού  και Αθλητισμού η «Πάρνηθα», η οποία προκρίθηκε στον τελικό κατακτώντας χρυσό μετάλλιο (11 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας) με το πρόγραμμα «Μια αγκαλιά για τον πλανήτη, μια αγκαλιά για τη ζωή» και βραβεύτηκε με το Βραβείο Κοινού.
Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, μετέδωσε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα και προσέφερε πλούσιο θέαμα στους θεατές. Συμμετείχαν περίπου 3.200 αθλητές ηλικίας από 3 ετών, εκπροσωπώντας 180 φορείς – ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 



































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου