Κοντά σε μαθητές και καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων o Χρήστος Παππούς


 


Στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου, όπου κι έτυχε θερμής υποδοχής από την καθηγήτρια των Γυμνασιακών του χρόνων και σημερινή Διευθύντρια του διδακτηρίου κα Αιμιλία Αλεβίζου.
Ο Δήμαρχος, μαζί με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νίκο Χατζητρακόσια είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην εκδήλωση να παρακολουθήσουν  μέρος του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος προγράμματος,  που περιλάμβανε την  παρουσίαση των περιβαλλοντικών δράσεων του Σχολείου  και δρώμενα από τους μαθητές, κυρίως της Γ Ταξης.
Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, υποσχέθηκε  τη δημιουργία Κέντρου Πιστοποίησης Πληροφορικής στο χώρο του Γυμνασίου για την κάλυψη των αναγκών όλων των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης με μέρινα της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και τη συνεργασία της  Διεύθυνσης  του Γυμνασίου.
Τα εύσημα για την άψογη συνεργασία με μαθητές, διδακτικό προσωπικό και γονείς έλαβε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Νίκος Χατζητρακόσιας ο οποίος βρέθηκε κοντά στα παιδιά κι έδωσε την υπόσχεση η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει σε όλους τους τομείς για την αναβάθμιση της λειτουργίας των Σχολείων της Δήμου να συνεχιστεί με συντονισμένες κινήσεις κι εντατικούς ρυθμούς.
Για του λόγου το αληθές, αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που φτάνει στο τέλος της, το 1ο Γυμνάσιο απόκτησε νέους Η/Υ, νέα ηχητική εγκατάσταση , έγινε υγρομόνωση στο σκέπαστρο του προαυλίου και τη στέγη του κυλικείου , είχε επαρκή χρηματοδότηση, δόθηκε αθλητικό υλικό και νέο τραπέζι πιγκ πόνγκ, ανακατασκευάσθηκαν οι εξωτερικές βρύσες του προαυλίου κτλ.
Το «παρών» στην καλοκαιρινή εκδήλωση του 1ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων έδωσε και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας.
Δήμαρχος και Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, εξέφρασαν σε μαθητές και καθηγητές τις ευχές τους για  καλό καλοκαίρι.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου