Με σχολικά είδη στηρίζει τα ορφανά της Κένυας η Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου Φυλής


Η Αναπληρώτρια  Δημάρχου Τζένη  Μπάρα, στηρίζει την προσπάθεια,
με όλες της, τις δυνάμεις 
Η Σχολικές τσάντες και είδη γραφικής ύλης για τη νέα σχολική χρονιά κατάφερε να συγκεντρώσει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φυλής για τα 200 παιδιά του ορφανοτροφείου στο Ναϊρόμπι, στην Κένυα.
Το ορφανοτροφείο "DOXA KAI AGAPI HOPE EDUCATION CENTER" που έκλεισε πρόσφατα ένα εξάμηνο επιτυχούς λειτουργίας, ιδρύθηκε μετά από πρωτοβουλία κατοίκων των Άνω Λιοσίων και στεγάζει 200 παιδάκια από τα οποία τα 150 είναι ορφανά και από τους δύο γονείς.
Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του το ορφανοτροφείο τέθηκε υπό την αιγίδα της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Φυλής αφού στενοί συνεργάτες της Αναπληρώτριας Δημάρχου Τζένης Μπάρα πρωτοστάτησαν στην ίδρυσή του.
Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Τζένη Μπάρα ευχαριστεί θερμά τους δημότες αλλά και την αλυσίδα καταστημάτων Παιγνιδιών  ''Ζαχαριάς Α.Ε'', που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας και προσέφεραν δωρεάν σχολικές τσάντες και γραφική ύλη.
«Από την επόμενη κιόλας βδομάδα τα 200 παιδάκια του ορφανοτροφείου θα έχουν ολοκαίνουργιες σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια και στυλό. Αυτό που για μας είναι αυτονόητο και απλό για αυτά τα παιδιά είναι τεράστιο δώρο. Αγκαλιάσαμε την πρωτοβουλία ίδρυσης του ορφανοτροφείου και στηρίζουμε ενεργά αυτά τα παιδιά αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες κάλυψης των αναγκών τους», υπογραμμίζει η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα, η οποία σημειώνει πως το εν λόγω σχολείο – ορφανοτροφείο λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο και είναι ο μόνος φορέας που παρέχει στα παιδιά σίτιση και στέγαση.
Τα σχολικά είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν ήδη στις συντοπίτισσές μας ιδρύτριες του ορφανοτροφείου Patricia Amakove και Δόξα Μιχάκη και την επόμενη εβδομάδα θα είναι στην Κένυα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή δωρεά σχετικά με το ορφανοτροφείο μπορείτε να καλέσετε στο: 210 2473733.
Οι ιδρύτριες του Ορφανοτροφείου Πατρίτσια Αμακόβε και Δόξα Μιχάκη αγωνίζονται καθημερινά για να στηρίξουν τα 200 παιδιά από τα οποία τα 150 είναι ορφανά και από τους δύο γονείς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου