Επίσκεψη του βουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Μαυρωτά στο Δήμο Φυλής

Ο Δήμαρχος Φυλής με τον βουλευτή Γιώργο Μαυρωτά
και τα στελέχη του Ποταμιού Πέτρο Βιρβίλη και Θανάση Βασιλείου
Το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2016, στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός του για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, ο Βουλευτής του Ποταμιού στην Περιφέρειά μας Γιώργος Μαυρωτάς.
Ο Βουλευτής, τον οποίο συνόδευαν οι συντοπίτες μας και στελέχη του Ποταμιού Πέτρος Βιρβίλης και Θανάσης Βασιλείου, συζήτησε με το Δήμαρχο για την Χωματερή, την παραβατικότητα, την καταπολέμηση της ανεργίας, την κοινωνική αλληλεγγύη και για τα έργα που δρομολογεί ο Δήμος Φυλής.
Από την πλευρά του διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι το κόμμα του και ο ίδιος βρίσκονται στο πλευρό του Δήμου Φυλής κι ότι ήδη έχει αναλάβει κοινοβουλευτική δραστηριότητα για θέματα που απασχολούν τους πολίτες του.  
Στη συζήτηση επικράτησε εγκάρδιο κλίμα και συμφωνήθηκε νέα συνάντηση, με αντικείμενο την αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής διαρροής και γενικότερα της εκπαίδευσης των ΡΟΜΑ, που σχετίζεται άμεσα με την ένταξη της συγκεκριμένης  κοινωνικής ομάδας.
«Ο Γιώργος Μαυρωτάς ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για θέματα εκπαίδευσης, λόγω της ιδιότητας του αναπληρωτή καθηγητή του Πολυτεχνείου. Είναι ένας από τους πιο αξιόλογους βουλευτές και έχει τιμήσει τη χώρα ως αρχηγός της Εθνικής Ομάδας πόλο με μεγάλες διακρίσεις και μάλιστα με τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε αθλητή ομαδικού αθλήματος»,  τόνισε αναφερόμενος στην επίσκεψη του βουλευτή ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς .
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Πέτρο Βιρβίλη και Θανάση Βασιλείου για το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου