Επίθεση Μαυροειδάκου σε Γκινάλα για ψευδολογίες στο facebook

Οι ελαστικέςπλάκες έγιναν επικίνδυνες στη διάβαση "Γαβαλά" κι επειδή ο αρμόδιος ΟΣΕ δεν παρενέβη, ο Μαυροειδάκος τις αφαίρεσε και έριξε άσφαλτο για να αποφευχθούν τα ατυχήματα
Ξεμπροστιάζει την εκστρατεία κατασυκοφάντησης του Δήμου, με ανυπόστατες αναρτήσεις στο facebook ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος. Απαντώντας στην καταγγελία του Θανάση Γκινάλα ότι ο Δήμος αντικατέστησε τα πλαστικά κομμάτια που διευκόλυναν τη διέλευση των αυτοκινήτων στη σιδηροδρομική διάβαση του Πάρκου ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΡΟΣ με άσφαλτο αποδεικνύει ότι η ενέργεια του Δήμου ήταν η  ενδεδειγμένη καθώς τα πλαστικά κομμάτια είχαν αποκολληθεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι και ιδίως οι οδηγοί δικύκλων. Να τι απάντησε ο Γιάννης Μαυροειδάκος:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ

Άγνοια η ηθελημένη παραπληροφόρηση; 

Είναι πραγματικά θλιβερό κ. Γκινάλα να προσπαθείτε να μηδενίζετε και να δημιουργείτε εντυπώσεις για ένα θέμα που οφείλατε να το έχετε διερευνήσει. Γνωρίζουν άλλωστε άπαντες ότι δεν αρνήθηκα ποτέ σε κανένα δημότη την ενημέρωση γιατί το θεωρώ αυτονόητη υποχρέωσή μου. Δυστυχώς εσείς κάνατε το λάθος και δεν μπήκατε στον κόπο να ενημερωθείτε για το συγκεκριμένο θέμα όχι μόνο από εμένα αλλά και από τον προηγούμενο Αντιδήμαρχο κ. Ραφτέλη, γιατί το πρόβλημα είναι έντονο και σοβαρό εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια.
Με έγγραφα λοιπόν από το 2013 (τα οποία είναι στην διάθεση όλων), η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου ζητά επίμονα την άμεση αποκατάσταση λόγω έντονης παραμόρφωσης των ελαστικών πλακών λόγω σοβαρών ατυχημάτων ιδιαίτερα δικύκλων. Μέχρι σήμερα καμία απάντηση ή παρέμβαση από τους αρμόδιους για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος, το οποίο χειροτέρευε κάθε φορά που έβρεχε με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Παρόλα αυτά δεν μπορούσα ούτε εγώ (αλλά φαντάζομαι ούτε κι εσείς αν ήσασταν στην θέση μου) να μείνω απαθής και να περιμένω πότε και αν δοθεί λύση από την στιγμή μάλιστα που κινδύνευαν πεζοί και οχήματα. Αποφάσισα λοιπόν να αφαιρέσω τις ελαστικές πλάκες που είχαν υποστεί ζημιά και ήταν αδύνατο να επανατοποθετηθούν και να στρωθεί με ασφαλτοτάπητα το συγκεκριμένο σημείο. Σημειώνω δε ότι οι εν λόγω σιδηροδρομικές γραμμές δεν λειτουργούν εδώ και πολύ καιρό και αν κάνετε τον κόπο να τις περπατήσετε θα δείτε ότι σε πολλά σημεία έχουν γίνει παρόμοιες παρεμβάσεις σε γειτονικούς Δήμους, γιατί προφανώς το πρόβλημα των ελαστικών πλακών δεν διευθετήθηκε από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι να το επιλύσουν. Όσο για εσάς να γνωρίζεται ότι : 1) Δεν είμαι από αυτούς που θα μείνω απαθής για ένα πρόβλημα που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων με την δικαιολογία ότι δεν είναι στην αρμοδιότητά μου, 2) Κύριε Γκινάλα ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είναι όλα καλά ή ότι δεν υπάρχουν προβλήματα υπαρκτά και μεγάλα, οι κάτοικοι όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι όχι μόνο δεν τα έκρυψα ποτέ κάτω από το χαλί αλλά αντιθέτως είμαι καθημερινά δίπλα τους, παλεύοντας μαζί τους, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι ο ρόλος μου είναι να υπηρετώ τους συνδημότες μου και να προσπαθώ καθημερινά για την επίλυση των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν.
Σας καλώ να συμβάλετε εποικοδομητικά σε αυτό γιατί τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και οι συνδημότες μας απαιτούν λύσεις και όχι διαδικτυακές φούσκες χωρίς ουσία.

Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ δεν πιστεύει, φυσικά, ότι πρόκειται για άγνοια, αλλά για ηθελημένη παραπληροφόρηση, καθώς πληθαίνουν τα κρούσματα λασπολογικών επιθέσεων στο διαδίκτυο από μέλη της παράταξης Μπουραΐμη, με σκοπό τη δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων, ελπίζοντας ότι δεν θα πάρουν απαντήσεις.  
Τα μέλη της ανύπαρκτης παράταξης Μπουραΐμη αντί να κάνουν την αυτοκριτική τους, αλλά και να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για την «τρύπα» των 10 εκατ. ευρώ στο Δήμο και των 853 χιλ. στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό ΠΑΡΝΗΘΑ την οποία προκάλεσαν, παριστάνουν τους τιμητές μιας διοίκησης που δίνει καθημερινά μάχη με το παρελθόν για να διορθώσει τα λάθη και τις παραλείψεις της καταστροφικής τετραετίας Μπουραΐμη.
Το χειρότερο όμως είναι ότι πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξης Μπουραΐμη δημιούργησαν οικονομικές δοσοληψίες με το Δήμο. Ένας από αυτούς είναι και ο Θανάσης Γκινάλας, όπως είχε γράψει και προεκλογικά ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ . 
Δείτε παρακάτω:
  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου