Διαπρέπει στον Ατρόμητο ο Τόλης Αποστόλου


Δηλώσεις για τις ομάδες υποδομής του Ατρομήτου ως Τεχνικός Διευθυντής
Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που αποδίδει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή Τόλη Αποστόλου
Με χορευτική φιγούρα αποφεύγει αντίπαλο σε αγώνα του Ατρομήτου
Βοηθός προπονητής του Γιώργου Παράσχου στον Ατρόμητο, την περίοδο 2005-2006 που ο Ατρόμητος βγήκε στην Ευρώπη
Το 2014 σε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του στην ομάδα U-20 του Ακράτητου,
την περίοδο 2003-2004
Με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργο Σπανό πανηγυρίζουν την επάνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική
Ο Απόστολος Αποστόλου, γνωστότερος και σαν Τόλης Αποστόλου, είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής μας, όπου ζει μαζί με την οικογένειά του. Μια οικογένεια από την οποία είναι περισσότερο γνωστός ο αδελφός του Νίκος Αποστόλου, λόγω της συμβολής του, ως προπονητής, στις επιτυχίες των παλαιστών της περιοχής μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Ο Απόστολος κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στο ποδόσφαιρο ως Διευθυντής των ανά την Ελλάδα ποδοσφαιρικών Σχολών του Ατρομήτου Περιστερίου κι ως Τεχνικός Διευθυντής των ομάδων υποδομής του Ατρομήτου U-20, U-17 και U-15, που έχουν αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές για την επαγγελματική ομάδα, αλλά και για τις Εθνικές Ομάδες.
Μετά από μια πετυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, κυρίως με τα χρώματα του Ατρομήτου, ο Τόλης Αποστόλου ξεκίνησε ως προπονητής από τις Ακαδημίες του Δήμου Άνω Λιοσίων κι αφού διετέλεσε προπονητής της ομάδας U-20 του Ακρατήτου από το 2001 μέχρι το 2004, άνοιξε τα φτερά του για η Χαλκηδόνα (που αργότερα εξελίχθηκε σε Ατρόμητο Περιστερίου) και συνεχίζει εκεί την προσπάθειά του, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Ολυμπιακό την περίοδο 2007-2008.
Θεωρείται από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης προσπάθειας του Ατρομήτου στις παραγωγικές ηλικίες, η οποία θεωρείται πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Διακρίνεται για την άριστη γνώση της ελληνικής ποδοσφαιρικής υποδομής, τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα και το πρακτικό του πνεύμα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την προσήλωσή του στην ομάδα του συγκροτούν τα χαρακτηριστικά ενός άριστου επαγγελματία, που εκτός από την τεχνοκρατική αντίληψη των πραγμάτων διαθέτει κάτι πολύ σημαντικό: Την μεγάλη αγάπη και προσήλωση στον Ατρόμητο, που θεωρεί, χωρίς υπερβολή κομμάτι της ζωής του. Όσοι τον γνωρίζουν καλά αντιλαμβάνονται ότι ο Τόλης είναι πραγματικά «άρρωστος» με τον Ατρόμητο από την εποχή που αγωνιζόταν στις τάξεις του ως ποδοσφαιριστής αλλά και πολύ υπερήφανος που ανήκει στο δυναμικό μιας ομάδας που γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ωστόσο πάνω απ’ όλα ο Απόστολος δεν παύει να αποτελεί έναν αξιόλογο άνθρωπο της περιοχής μας, με την οποία διατηρεί στενούς αθλητικούς αλλά και κοινωνικούς δεσμούς.
Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου