Η οκτάχρονη Ματίνα ετοιμάζεται να κατακτήσει το Ηρώδειο

Δεξιά η χαριτωμένη Ματίνα Αποστολίδη  και
αριστερά με τον παππού της και Πρόεδρο
του  Συλλόγου Κρητών Βασίλη Στεφανουδάκη
Μετά τη συμμετοχή του χορευτή και χορογράφου Ορέστη Δημητρίου στο «Ρεμπέτικο Μυστήριο» του Κώστα Φέρρη στο Ηρώδειο στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 ΚΛΙΚ ΕΔΩ, μια ακόμα παρουσία στη συγκεκριμένη παράσταση τιμά την περιοχή μας. 
Πρόκειται για την οκτάχρονη Ματίνα Αποστολίδη που θα παίξει το ρόλο της ρεμπέτισσας Μαρίκας Νίνου στην αντίστοιχη ηλικία. Η Ματίνα επιλέχθηκε μετά από αυστηρή οντισιόν και ήδη αποτελεί  τη μασκότ του πολυμελούς θιάσου που περιλαμβάνει 30 νέους πολυτάλαντους και καταξιωμένους πρωταγωνιστές, δύο ζωντανές ορχήστρες και ομάδα χορευτών.
Το γεγονός έχει κάνει περήφανη την οικογένειά της και ιδίως τον παππού της που δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων Βασίλη Στεφανουδάκη. Εξίσου περήφανη είναι και η δασκάλα της στο χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ Βίνα Ασίκη, που την παρακολουθεί στις πρόβες, λόγω και της συμμετοχής του Ορέστη.
Περηφάνια δικαιολογημένη αφού μιλάμε για μια παράσταση-σταθμό, λόγω του θέματος, του δημιουργού Κώστα Φέρρη, του χώρου που θα παρουσιαστεί, αλλά και του σκοπού, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο «σπίτι του ηθοποιού». Πρόκειται για μια λαϊκή όπερα με δύο πράξεις, σε μουσική της Θέσιας Παναγιώτου. Έχει παιχτεί στο Κρατικό Θέατρο και την Όπερα της Άγκυρας επί 3 χρόνια, και στο Δημοτικό Θέατρο της Χάϊφα του Ισραήλ το 2001, αλλά είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στην Ελλάδα.
Το συμπέρασμα είναι ότι στις 10 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι των Άνω Λιοσίων οδηγούν στο Ηρώδειο, λόγω της συμμετοχής του Ορέστη και της Ματίνας στην παράσταση. Όπου, εκτός των άλλων, θα αποδειχθεί, για ακόμα μια φορά, κάτι που ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ βροντοφωνάζει επί χρόνια: Ότι δηλαδή η περιοχή μας διαθέτει πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό κι αστείρευτο ταλέντο.
Δείτε την ανακοίνωση για την παράσταση και τους συντελεστές της, στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Αθηνών:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου