Τι είπε ο Γιώργος Κρητικός για τις πυρκαγιές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Μετά από μια πολύ δύσκολη νύχτα, και ένα ξημέρωμα ακόμα πιο δύσκολο, με δύο αρκετά μεγάλες Πυρκαγιές στα όρια του Δήμου μας, εκ των οποίων η μια έκαιγε για αρκετές ώρες εντός των ορίων του Δήμου μας. Απεδείχθησαν τα εξής. 
1ον) Ότι ο Δήμος μας είναι εξοπλισμένος, και πανέτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία, και κάθε άσχημη κατάσταση. 
2ον) Οι υπάλληλοι μαζί, αλλά και στο πλευρό των αιρετών έδωσαν μάχη για την προάσπιση των Δημοτών αλλά και του τόπου. 
3ον) Πέντε αιρετοί από την Διοικούσα παράταξη, βρέθηκαν στις 3:30 τα ξημερώματα, στον τόπο της πυρκαγιάς, κατακαλόκαιρο, συντονίζοντας το έργο για την κατάσβεση της, αλλά και μετέχοντας ενεργά σε αυτό το έργο. Αποδεικνύοντας ότι την συγκεκριμένη Διοίκηση δεν την σταματά κανένα εμπόδιο, και καμιά δυσκολία, όταν υπερασπίζεται τους Δημότες και τον Δήμο. 
4ον) Απέδειξε ότι η Διοίκηση είναι ενωμένη, δυνατή, και πανέτοιμη, να κάνει τα πάντα αποδεικνύοντας σε αυτούς που την ψήφισαν ότι ορθώς έπραξαν, και σε αυτούς που δεν το έκαναν πως πρέπει να το κάνουν την επόμενη φορά. 
Επίσης θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους Πυροσβέστες που πάλεψαν με κάθε τρόπο ώστε να επιτύχουν το ταχύτερο δυνατό την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Καθώς και στους Δημότες για την βοήθεια και την στάση τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου