Τίμησε την Πίτσα Παπαδοπούλου ο Δήμαρχος Φυλής

Η βράβευση της Πίτσας Παπαδοπούλου από το Δήμαρχο Φυλής καρέ καρέ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συγκινητική στιγμή της βράβευσης
Αναμνηστική φωτογραφία από τη βράβευση της Πίτσας Παπαδοπούλου, με το Δήμαρχο Φυλής, την κόρη του Ευαγγελία, την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Ελένη Λιάκου και τον τοπικό Σύμβουλο Στέλιο Νίκα
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Φυλής και στον εξαίρετο νέο ερμηνευτή Άρη Καμπανό
Η Πίτσα Παπαδοπούλου με την Αντιδήμαρχο Τζένη Μπάρα, η οποία είναι θαυμάστρια της μεγάλης ερμηνεύτριας
Από την υποδοχή της Πίτσας Παπαδοπούλου στο Δημαρχείο της Φυλής, όπου είχε συζήτηση με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού
Ο οφειλόμενος σεβασμός στην μεγάλη κυρία του τραγουδιού από τον Αντιδήμαρχο Φυλής και ομότεχνό της Σπύρο Μπρέμπο
Δεν ήταν απαραίτητο κι άλλωστε η Πίτσα Παπαδοπούλου θα κατέβαινε από την πίστα σε λιγότερο από ένα τέταρτο. Με αυτό το τραγούδι έκλεισε το πρόγραμμά της στο πανηγύρι της Χασιάς, αλλά ακριβώς στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θεώρησε απαραίτητο να κάνει μια ευγενική χειρονομία ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.
Την τίμησε για την προσφορά της στο τραγούδι, προσφέροντάς της μια ανθοδέσμη και το έμβλημα του Δήμου Φυλής. «Ένα μικρό δώρο για μια μεγάλη καριέρα» της είπε.
Η καλλιτέχνιδα συγκινήθηκε και τον ευχαρίστησε. «Έχετε έναν πολύ καλό Δήμαρχο», απάντησε και πρόσθεσε ότι έζησε μια υπέροχη βραδιά. «Δεν ξέρω πως περάσατε εσείς, εγώ πέρασα υπέροχα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αεικίνητη σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας κι ερμηνεύοντας με το δικό της, μοναδικό τρόπο, ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια, δεν εντυπωσίασε απλά. Προκάλεσε, χωρίς υπερβολή, ρίγη συγκίνησης και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, που γέμισε ασφυκτικά την Πλατεία της Φυλής για να την ακούσει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου