Ψευτιές της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ και για τα ΚΕΠ

Δεν την προλαβαίνει κανείς στα ψέματα τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ. Αυτή τη φορά επινόησε πρόβλημα στα ΚΕΠ του Δήμου Φυλής, λόγω της πληθώρας των αιτήσεων για το κοινωνικό εισόδημα.
Μάλιστα επέρριψε ευθύνες στον Καμπόλη, κρατώντας του κακία επειδή ο τελευταίος  δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Μπουραΐμης είναι με το ένα πόδι στη φυλακή, λόγω της τρύπας των 10 εκατ. ευρώ που αποκάλυψαν οι ορκωτοί στο Δήμο επί της θητείας του και των 835 χιλ. ευρώ στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό, επί προεδρίας Κώστα Σκαμαντζούρα.
Την αλήθεια αποκαλύπτει το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στα ΚΕΠ, το οποίο διαπιστώνει σοβαρό πρόβλημα στην οργάνωση της διαδικασίας από την Πολιτεία και καλεί τα μέλη του να κάνουν αποχή μέχρι να βελτιωθεί το σύστημα από το Υπουργείο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, προς τιμήν τους, οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ του Δήμου Φυλής δεν συμμορφώθηκαν στην υπόδειξη του συνδικαλιστικού τους οργάνου κι εξακολουθούν να εργάζονται συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τις αιτήσεις για το κοινωνικό εισόδημα.
Το συμπέρασμα είναι ότι η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ έκανε όπως, όπως πάντα, το άσπρο μαύρο. Κι αντί να επαινέσει το Δήμο Φυλής, γιατί κατόρθωσε να είναι μεταξύ των 30 Δήμων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, αλλά και γιατί οι εργαζόμενοί του εργάζονται φιλότιμα, παρά τις δυσκολίες της ψηφιακής πλατφόρμας, συκοφαντεί.
Η αμετανόητη νοσταλγός της ανυπαρξίας του Μπουραΐμη, τον οποίο είχε αγιοποιήσει προκαλώντας τη νοημοσύνη του κόσμου, συνεχίζει απτόητη το έργο της, κατηγορώντας μια διοίκηση που δίνει καθημερινό αγώνα σε όλα τα μέτωπα.
Το λόγο τον ξέρουμε, πολύ καλά, όλοι μας…
Δείτε παρακάτω τα σχετικά έγγραφα του σωματείου των εργαζομένων στα ΚΕΠ.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου