Άκρως πετυχημένος και με...κατακτήσεις ο 2ος ετήσιος χορός των Βορειοηπειρωτών Φυλής



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου Φυλής ο δεύτερος ετήσιος χορός του συλλόγου Βορειοηπειρωτών  Φυλής, που  έγινε το Σάββατο 3/9/16 στο  ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αγίου Νικολάου.
Ο κόσμος αγκάλιασε την εκδήλωση και γέμισε το γήπεδο. Ο φιλόξενος και κατά γενική ομολογία επιτυχημένος πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Βασιλείου κατάφερε  να εξασφαλίσει εκτός των άλλων και τη χορηγία του Δήμου Φυλής για την αγορά των στολών που χρειάζεται το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως άνοιξε θεαματικά την εκδήλωση.
Ο Μιχάλης Βασιλείου στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής και το Νομικό Πρόσωπο ¨ «Η ΠΑΡΝΗΘΑ»,  για την στήριξή του στην διοργάνωση της εκδήλωσης. «Είναι η δεύτερη χρονιά που ανταμωθήκαμε και σας ευχαριστώ. Εύχομαι αυτό το αντάμωμα να γίνει θεσμός» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου βορειοηπειρωτών ο οποίος ζήτησε τη περαιτέρω  στήριξη  για την ανάπτυξη του συλλόγου.
«Μετά τη δέσμευση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού για ικανοποίηση του αιτήματος που έθεσε ο πρόεδρός Βασιλείου σας ανακοινώνω πως στον  προϋπολογισμό του 2017 θα προβλεφθεί  το σχετικό κονδύλι για την αγορά των στολών που χρειάζεται το χορευτικό σας» δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ»
«Ο Γιώργος Μαυροειδής ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε κάθε μας βήμα και τον ευχαριστούμε πολύ» είπε αιφνιδιασμένος από την ταχύτατη ανταπόκριση στο αίτημά του,  ο πρόεδρος του συλλόγου
« Είστε οι πρώτοι που ανοίγεται τον πολιτιστικό Σεπτέμβρη του Δήμου μας, γιατί το Νομικό Πρόσωπο  σε συνεργασία με τους συλλόγους έχει όλο το Σεπτέμβριο εκδηλώσεις. Θα ήθελα απόψε, από εδώ,  να σας καλέσω να στηρίξετε  ιδιαιτέρως τη βραδιά Αλληλεγγύης που οργανώνει  ο Δήμος και το Νομικό Πρόσωπο με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στις 23 Σεπτέμβρη στο κολυμβητήριο. Θα σας περιμένουμε να είστε όλοι εκεί» κατέληξε τον σύντομο χαιρετισμό του ο Γιώργος Μαυροειδής.
Ο Απόστολος Λιάκος πρόεδρος της «ΟΜΟΝΙΟΑΣ» έδωσε τα θερμά τοτ συγχαρητήρια στο σύλλογο, υπογραμμίζοντας ότι  «ο τρόπος που λειτουργεί πρέπει να γίνει πρότυπο. Πρέπει να γίνει μια Σχολή για τον τρόπο που πρέπει να οργανωθούμε οι βορειοηπειρώτες στην Ελλάδα και  ο δικός σας Σύλλογος στη Φυλή,  με την ταχύτητα που οργανώθηκε κι αγκαλιάστηκε από τον κόσμο μας δείχνει το δρόμο» επεσήμανε ο κ. Λιάκος.
Αμέσως μετά τους χαιρετισμούς «άρχισαν τα όργανα» και ο χορός που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το Σταύρο Λώτση στο κλαρίνο και  με την ορχήστρα του και τους Θωμά Ζήση και η Άννα Ματζούκη στο τραγούδι να ξεσηκώνουν τον κόσμο και να τον οδηγούν σε ένα πραγματικά ξέφρενο ηπειρώτικο γλέντι.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου