Ανεπανάληπτο ξεφάντωμα στα «Ζεφύρεια 2016»...

... με Βαγγέλη Κονιτόπουλο και Χρήστο Παπαδόπουλο (ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ) 








Με μια ανεπανάληπτη βραδιά με τους Βαγγέλη Κονιτόπουλο, Χρήστο Παπαδόπουλο και Φαίη Μάτσου, κορυφώθηκαν οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις  «ΖΕΦΥΡΕΙΑ  2016», στο Ζεφύρι.
Στο κατάμεστο από κόσμο Πάρκο «Κώστας Λιάρος» και παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Παππού και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, οι γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στη «σκηνή», την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του εορτασμού της Παναγίας Γρηγορούσας, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα που συνδύαζε μοναδικά την παράδοση με το καλό λαϊκό τραγούδι.
Τους καλλιτέχνες υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, ο οποίος είχε μαζί τους εγκάρδια συνομιλία.
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος  («Τα Παιδιά από την Πάτρα»), με τη συνοδεία της Φαίης Μάτσου και άλλων  σπουδαίων  μουσικών, με γνωστά, παλιά αγαπημένα, αλλά και νέα τραγούδια τους, ξεσήκωσαν τους δημότες που είχαν κυριολεκτικά κατακλύσει το Πάρκο και δεν άργησαν να κατακλύσουν και την… πίστα.
Το κέφι χτύπησε κόκκινο όταν στη «σκηνή» εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο οποίος ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια του, αποθεώθηκε από το κοινό και ξεσήκωσε τον κόσμο για χορό, ως τις μικρές ώρες.  

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα





































































Ιδού και δυο ζωντανά  αποσπάσματα, που αν και αδικούν τους ερμηνευτές λόγω κακού ήχου της βιντεολήψης, ωστόσο δίνουν εικόνα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου