Με μετάλλια και επαίνους στους αθλητές του Ζεφυρίου άνοιξαν τα «Ζεφύρεια 2016»


Με τη βράβευση των αθλητών και αθλητριών του ΔΑΣ Ζεφυρίου και της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου που διακρίθηκαν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, άνοιξαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Ζεφύρεια 2016» το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου.
Τους αθλητές και αθλήτριες του Ζεφυρίου, που με την πλούσια αθλητική τους δράση και τη διαρκή προσπάθειά τους πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και μεγάλες  αθλητικές διοργανώσεις κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, τίμησε ο Δήμος Φυλής με μετάλλια και επαίνους, την πρώτη ημέρα των «Ζεφυρείων 2016».
«Ο Δήμος Φυλής στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο όσους προσπαθούν. Η Διοίκηση του Δήμου και προσωπικά ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, είναι αποφασισμένοι για αυτό, και ήδη το αποδεικνύουμε με πράξεις», δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος.
Αναφορικά με τις βραβεύσεις, τον 12χρονο σκακιστή Σταύρο Αμπελακιώτη ο οποίος έχει διακριθεί με χρυσό, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διεθνείς διοργανώσεις, τίμησε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος.
Σημαντικές διακρίσεις έχουν να επιδείξουν και οι ομάδες Handball (Χάντμπολ) του Ζεφυρίου. Ειδικότερα, τιμήθηκε η ομάδα που έλαβε το χάλκινο μετάλλιο (3η θέση) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β’ (2004-2005), καθώς και ο προπονητής τους Κωνσταντίνος Κότσιρας. Τα μετάλλια στην ομάδα και τον προπονητή απένειμαν ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, Ηλίας Κοκκίνης, ενώ τους επαίνους απένειμε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου, Γιώργος Κούρκουλος.
Επαίνους στην ομάδα Χάντμπολ για την 11η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β’ (2004-2005) και τους προπονητές τους Κωνσταντίνο Κότσιρα  και Ιωάννη Βιδάκη, απένειμε ο Ηλίας Κοκκίνης.
Επαίνους έλαβαν από τον Ηλία Κοκκίνη και οι αθλήτριες της ομάδας χάντμπολ για τη 19η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Α’ (2002-2003) με προπονητές τους Κωνσταντίνο Κότσιρα και Μανώλη Κουμαναδέλη.
Τέλος, ο Ηλίας Κοκκίνης  απένειμε επαίνους και στην ομάδα Χάντμπολ mini (μικρά) για τη συμμετοχή τους σε τουρνουά, καθώς και στον προπονητή τους Ιωάννη Βιδάκη.
Στο αγώνισμα της πάλης, τιμήθηκαν συνολικά 11 αθλητές του ΔΑΣ Ζεφυρίου για τις διακρίσεις τους σε πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις σε διάφορες κατηγορίες (με βάση ηλικία και κιλά) στο Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης  (Παιδικά Τμήματα). Προπονητής των αθλητών είναι ο Διονύσιος Κατηφώρης. Τους επαίνους απένειμε ο Υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, Βασίλης Κατηφώρης.
Τέλος, στο άθλημα του ποδοσφαίρου, τιμήθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου προ-junior (2007-2008) του ΔΑΣ Ζεφυρίου, για τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Fair Play. Επίσης, τιμήθηκε η ομάδα junior (2004-2006) για την 4η θέση στο πρωτάθλημα Fair Play, την 6η θέση στο Πρωτάθλημα ΕΠΣΔΑ και την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Καραταΐδη. Επίσης, τιμήθηκε η ομάδα «Αστεράκια» (2009-2010-2011) για τη συμμετοχή τους σε διοργανώσεις. Προπονητές των ποδοσφαιρικών ομάδων του ΔΑΣ Ζεφυρίου είναι οι Ιωάννης Λούτας, Βασίλης Μαρίνης και Βασίλης Βασιλείου, ενώ τους επαίνους απένειμε ο υπεύθυνος τμημάτων, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
«Είναι απερίγραπτος ο θρίαμβος που πέτυχαν φέτος οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ζεφυρίου», τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου, Δημήτρης Βασιλείου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο «θα πάμε ακόμη καλύτερα από ότι πήγαμε πέρυσι». «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, αλλά και τους γονείς και προπονητές όλων των τμημάτων που στάθηκαν σε όλα αυτά τα παιδιά δίπλα. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και όλο το επιτελείο του Δήμου για τη στήριξή τους με διάφορους τρόπους», τόνισε ο κ. Βασιλείου, ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή και τον Αντιδήμαρχο να παραμείνουν κοντά στο Δ.Σ. του Συλλόγου: « Να στηρίξουμε τα παιδιά μας για να βγάλουμε τον τόπο μας από τη μαυρίλα», τόνισε.

Τα παιδιά και τους γονείς και ειδικότερα τρεις μαμάδες που στήριξαν τις ομάδες συνοδεύοντας τα παιδιά σε όλα τα πρωταθλήματα, αποδεικνύοντας ότι είναι γουρλούδες, ευχαρίστησε και ο προπονητής Κωνσταντίνος Κότσιρας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου