Καλεί εκπαιδευτικούς για το Κοινωνικό της Φροντιστήριο η ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου

Το κοινωνικό φροντιστήριο στην ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων (όπως και σε όλες τις ορθόδοξες ενορίες) δεν πλουτίζει το "βιογραφικό" δραστηριοτήτων του ναού, δεν είναι έργο το οποίο η εκκλησία χρωστάει στους μαθητές και τους γονείς τους, δεν ανταγωνίζεται ούτε υποκαθιστά την πολιτεία. Το κοινωνικό φροντιστήριο είναι απλά φυσική απόρροια μιας μητέρας εκκλησίας που σχετίζεται με τα παιδιά της. Είναι σχέση προσωπική και πλήρης με ανθρώπους που στρέφουν βλέμμα προς το Χριστό και την Παναγιά ή τουλάχιστο δεν Τους αποστρέφονται... Οι ιερείς του ναού μας και οι εκπαιδευτικοί του κοινωνικού φροντιστηρίου δουλεύουν με μεράκι και έννοια γονική για τους μικρούς μαθητές.
Όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί του κοινωνικού φροντιστηρίου προσφέρουν το περίσσευμα της αγάπης τους στα παιδιά και τους γονείς τους χαρίζοντας την τέχνη και το χρόνο τους. Η γραμματειακή υποστήριξη του κοινωνικού φροντιστηρίου βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, ενώ η επαφή με τους γονείς είναι συχνή και πάνω από όλα ειλικρινής, αφού η απουσία διδάκτρων βάζει στην άκρη κάθε υστερόβουλη σκέψη.
Το φετινό κάλεσμα σε ανθρώπους της εκπαίδευσης με σκοπό τη στελέχωση των κενών που υπάρχουν είναι ηχηρό. Οι ανάγκες πλήθυναν, οι εκπαιδευτικοί που ήδη διδάσκουν στο κοινωνικό φροντιστήριο δεν καλύπτουν αριθμητικά τη ζήτηση από πλευράς μαθητών / γονιών. Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς της περιοχής μας που μπορούν και αναγνωρίζουν την αδελφική κλήση μας για βοήθεια να το πράξουν επικοινωνώντας με το ναό (υπεύθυνος δράσης: π. Φανούριος Μπρίλλης | Γραμματεία: κα Σοφία Μαντέ).
Για την παροχή του εκπαιδευτικού έργου ΔΕΝ προβλέπεται αμοιβή. Όλες οι ειδικότητες είναι ευπρόσδεκτες. Κύρια βαθμίδα στόχευσης είναι το γυμνάσιο και κατά το δυνατό το λύκειο.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου