Με θετικό πρόσημο ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός στον Δήμο Φυλής

Στο τέλος της βραδιάς ο οικοδεσπότης του Κολυμβητήριου Γιώργος Μαυροειδής προσφέρει λίγα λουλούδια στον Φίλιππο Πλιάτσικα και κάτω στο βήμα της εκδήλωσης κάνει τον απολογισμό της διετίας 

Τον απολογισμό της διετίας για τα σημαντικά έργα στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό έκανε ο Πρόεδρος του Ν.ΠΔΔ «η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής από το βήμα της εκδήλωσης για τη συναυλία Αλληλεγγύης με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων.
Επισημαίνοντας πως το αντίβαρο στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας είναι οι κοινωνικές δράσεις καθώς και η ανάπτυξη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού με παράλληλη ανάδειξη του ντόπιου δυναμικού, ο Γιώργος Μαυροειδής, προχώρησε σε έναν απολογισμό της θητείας του για τη διετία 2014 -2016.
«Από την πρώτη στιγμή εκτιμήσαμε την κατάσταση και καταφέραμε την απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου που έφερε τετραπλασιασμό των εσόδων μας ενώ έχουμε πολύπλευρη συνεργασία με όλους τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Φορείς της πόλης» επεσήμανε, αναφέροντας εν συνεχεία ένα – ένα όλα τα σημαντικά έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, αλλά κι όλους τους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο που στηρίζουν το έργο του.
Στα videos που ακολουθούν δείτε το σύνολο της ομιλίας του αλλά και το απολογιστικό του Ν.Π.ΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ»

https://www.youtube.com/watch?v=9uw6fMVkTxg

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου