Χρήστος Παππούς – Γιάννης Μαυροειδάκος : Προτεραιότητα στο Ζεφύρι η ασφάλεια των Πολιτών

Τις Θερμές του ευχαριστίες σε όλους εκείνους που συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχία του πολιτιστικού θεσμού «ΖΕΦΥΡΕΙΑ 2016» απηύθυνε ο οικοδεσπότης Αντιδήμαρχος του Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, τόσο κατά την πρώτη μέρα, την Τετάρτη 7, όσο και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, από το βήμα των  εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν στο Πάρκο «Κώστας Λιάρος».
Ο Γιάννης Μαυροειδάκος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους Τμήματα και τα «περίπτερά» τους και χάρισαν νότες ελληνικής παράδοσης και ξεχωριστή αίγλη στις εκδηλώσεις. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε επίσης στους Φορείς, τους συναδέλφους του στο Δημοτικό συμβούλιο που στήριξαν τη διοργάνωση, αλλά και τους εργαζόμενους που δούλεψαν υπό βροχή προκειμένου να είναι τα πάντα στη θέση τους.
Ευχαρίστησε ακόμη, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου κι επισήμανε την ανάγκη οι δημότες ν’ αγκαλιάσουν του Συλλόγους αλλά και την κάθε προσπάθεια που γίνεται με στόχο την ανάπτυξη του τόπου.
«Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε από εσάς να μας κρίνετε αυστηρά αλλά δίκαια» τόνισε απευθυνόμενος στον κόσμο του Ζεφυρίου επισημαίνοντας πως τα μικρά και μεγάλα έργα, που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς και πρόσθεσε: 
«Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω από αυτό το βήμα κι έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει πολύ τον τόπο, τον Δήμο, τους Συλλόγους μας . Είναι ο Θανάσης ο Μαρτίνος, ο οποίος οποτεδήποτε ζητήσαμε τη βοήθεια του, ήταν  δίπλα μας. Όπως και τώρα με την ανέγερση της εκκλησίας μας αλλά  και τη στήριξή του σε ότι του έχει ζητηθεί.
Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί στο Ζεφύρι γνωριζόμαστε και καταλαβαινόμαστε. Όλοι έχουμε ένα κοινό πρόβλημα. Είναι η ανασφάλεια των κατοίκων , η ασφάλεια των παιδιών μας, των περιουσιών μας. Να ‘στε σίγουροι για ένα πράγμα, ότι από την πρώτη στιγμή που αναλάβομε τη διοίκηση, με Δήμαρχο τον Χρήστο τον Παππού, γίνεται καθημερινά ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, από την πλευρά του Δήμου. Πρέπει να γίνει το ίδιο και από την πλευρά της κυβέρνησης. Γιατί η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι υπάλληλοι του Δήμου, ανήκουν στο κράτος και από αυτό παίρνουν εντολές. Σε ότι μας έχει ζητηθεί είμαστε κοντά τους, αλλά ζητούμε κάτι πολύ συγκεκριμένο: Να μπορούμε να περπατάμε στα πεζοδρόμια, να μπορούμε να κυκλοφορούμε στους δρόμους ελεύθερα…» επεσήμανε.
Εξάλλου ο Αντιδήμαρχος ΄Ζεφυρίου, κατά την τρίτη μέρα των εκδηλώσεων αν και ο Δήμαρχος είχε μιλήσει ανήμερα της γιορτής της Παναγίας Γρηγορούσας (στις 8 Σπετεμβρίου), τον κάλεσε στο βήμα και την Παρασκευή το βράδυ, για έναν σύντομο χαιρετισμό.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αυτή τη φορά  με αφορμή το χώρο της διεξαγωγής των εκδηλώσεων το Πάρκο «Κώστας Λιάρος» έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλους τους προηγούμενους Δημάρχους του Ζεφυρίου, τους: Κώστα Λιάρο, Γιάννη Λάππα, Απόστολο Ζέρβα, Κώστα Παπαχρήστο, Φωτεινή Γιαννοπούλου, αλλά και στον Ζεφυριώτη Δημότη και πρώην Δήμαρχο Άνω Λιοσίων Στέργιο Πανάγο, που όπως τόνισε όλοι τους έχουν συμβάλει στην πρόοδο και την ανάπτυξη αυτού του τόπου.
Ο Δήμαρχος κλείνοντας επανέλαβε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή κάνει και θα εξακολουθήσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για την ασφάλεια και την ευημερία των Πολιτών του τόπου. 
Δείτε το video με ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου