Φτηνά τα κίνητρα της αδικαιολόγητης επίθεσης των φωστήρων του διαδικτύου εναντίον του Κρεμύδα

Ο Παππούς κρατάει το Κρεμύδα κι όταν χορεύει κι όταν δουλεύει...
Στην πλάτη του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα επιχειρούν οι συνήθεις ύποπτοι να φορτώσουν το χρονίζον πρόβλημα της αποχέτευσης στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων.
Με στόχο την απαξίωση του τεράστιου έργου που έχει επιτελέσει την περασμένη διετία στα σχολεία η διοίκηση Παππού δε διστάζουν να αδικήσουν τον Κρεμύδα που δεν όχι μόνο δεν απέκρυψε το πρόβλημα, αλλά όπως συνήθως κάνει, φροντίζει να το λύσει άπαξ και δια παντός.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Ο Κρεμύδας περιέγραψε το πρόβλημα όπως ακριβώς είχε και με κατατοπιστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook ενημέρωσε τους πάντες για το τι συμβαίνει στο Α’ Δημοτικό:


Εν συνεχεία εξήγησε ότι, παρόλο που οι διαδικασίες δεν είναι εύκολη υπόθεση, χάρη στην αυτοθυσία ανθρώπων που προσφέρουν διαχρονικά στο Δήμο, όπως ο Αντώνης Καλαφάτης, το έργο της οριστικής επίλυσης ενός δύσκολου τεχνικού προβλήματος προχωράει. 
Επίσης έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου, επισημαίνοντας ότι το συνεργείο θα δουλέψει και Σαββατοκύριακο.


Την απάντηση στους καλοθελητές έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Ιωσήφ Κρυστάλλης κι εν συνεχεία το Διοικητικό Συμβούλιο.



Από τα παραπάνω αποδείχθηκε, για ακόμα μια φορά ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και δικαιώθηκε ο Κρεμύδας.
Κι επειδή η όλη προσπάθεια έγινε για να απαξιωθεί το έργο της δημοτικής αρχής στα σχολεία, παραθέτουμε το κείμενο του απολογισμού της διετίας Παππού στα σχολεία που έκανε ο Δήμαρχος στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Όσο για τους συνήθεις μυαλοπώλες, τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών του Δήμου Φυλής. Γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα από όλους μας…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου