Πυρά κατά Ρούσινου, από τη νέα διοίκηση του Αστέρα Άνω Λιοσίων

Aπό το ΔΣ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Mε έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Ρούσινου, σε ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού του ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος. 
Ο κ. Ρούσινος  οποίος δεν είναι τίποτα πλέον στην ομάδα, και κακώς αυτοαποκαλείται Πρόεδρος χωρίς συμβούλιο, και χωρίς Σωματείο, και επίσης ακόμα χειρότερα, κατέχει έγγραφα και περιουσιακά στοιχεία της ομάδος παρανόμως, παραβιάζοντας άρθρα του Αστικού Κώδικα και διατάξεις του Ποινικού Νόμου. 
Αλλά αυτά δεν ενδιαφέρουν  ούτε εσάς που θα δημοσιεύσετε αυτές της γραμμές, ούτε τους αναγνώστες σας, διότι αυτού του είδους τα προβλήματα τα λύνει η Δικαιοσύνη. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει γνωστό στους  ανθρώπους του ποδοσφαίρου της περιοχής μας είναι ότι ο κ. Ρούσινος δεν μπορεί να κάνει Γενική Συνέλευση για το ποδοσφαιρικό Σωματείο Α. & Ε. Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ διότι εάν προσπαθήσει να κάνει κάτι τέτοιο,  η προσπάθεια θα εκπέσει νομικά. 
Εάν όμως ο κ. Ρούσινος αγαπάει τον Αστέρα μπορεί να το δείξει κάνοντας αυτά που πρέπει και μπορεί. Πρόταση και σχέδιο του έχει δοθεί, απλώς πρέπει να καταλάβει ότι οι εποχές που το Σωματείο διοικείτο με τρόπο που δεν ήταν πλήρως εναρμονισμένος με το Καταστατικό του Σωματείου και το νομικό αθλητικό πλαίσιο έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και αυτό δεν θα αλλάξει ότι και να κάνει. 
Είναι λάθος να εμπλέκει ανυποψίαστους ανθρώπους, σε πράξεις που δεν είναι σύννομες. 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την δημοσίευση της τοποθέτησης μας.

Άνω Λιόσια 8/9/16 

Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ       

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου