Δωρεάν γραφική ύλη για άπορους μαθητές διέθεσε η SKAG στον Γιάννη Κρεμύδα

Ο Γιάννης Κρεμύδας πήγε ο ίδιος στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, στο Κρυονέρι
Άμεσα ανταποκρίθηκε η εταιρία SKAG ΚΛΙΚ 1 στο αίτημα του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννη Κρεμύδα για δωρεάν διάθεση γραφικής ύλης στους οικονομικά αδύναμους μαθητές.
Τη γραφική ύλη παρέλαβε από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κρυονέρι, το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2016, προσωπικά, ο Γιάννης Κρεμύδας, ο οποίος διαβίβασε τις ευχαριστίες του στη διοίκηση και στο προσωπικό της εταιρίας, μέσω της υπεύθυνης marketing κας Πόπης Σκαγιά. 

«Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να επιβιώσουν και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας, χειρονομίες όπως της SKAG έχουν πολύ μεγάλη αξία. Η εταιρία, μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ΚΛΙΚ 2 συμβάλει στην μεγάλη υπόθεση της κοινωνικής αλληλεγγύης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κρεμύδας. 
ΠΟΠΗ ΣΚΑΓΙΑ

ΠΟΠΗ ΣΚΑΓΙΑ: Η εταιρεία μας είναι 100% ελληνική

Η εταιρεία μας είναι 100% ελληνική δήλωσε στην ιστοσελίδα reporter.gr η υπεύθυνη marketing της εταιρίας Πόπη Σκαγιά.
Όπως και τότε, πριν 57 χρόνια, όταν ο Θεόδωρος Σκαγιάς άνοιγε το βιοτεχνικό εργαστήριο του στους Αμπελοκήπους, έτσι και σήμερα, στη βιομηχανική μονάδα υψηλής τεχνολογίας στο Κρυονέρι, όλα μας τα προιόντα παραγονται εδώ, στην Ελλάδα μας δηλώνει η Πόπη Σκαγιά.
Σε συνθήκες ιστορικής οικονομικής κρίσης όπως οι σημερινές, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: μειωμένα κέρδη. Όμως εμείς επιμένουμε στις παραδοσιακές μας πρακτικές, γιατί πιστεύουμε πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε κατά 100% την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.
Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι η εταιρεία ανήκει στην οικογένεια Σκαγιά, επισημαίνει η ίδια. Σημαίνει, πολύ περισσότερο, πως όλοι οι άνθρωποι μας είναι μια οικογένεια. Τους στηρίζουμε και μας στηρίζουν.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Σε κάθε τετράδιο, σε κάθε μπλοκ, σε κάθε προϊόν SKAG κρύβεται μια μεγάλη ιστορία.
Μία ιστορία που ξεκινά το 1956, από τον Θεόδωρο Σκαγιά, στους Αμπελόκηπους, όταν αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να ιδρύσει την επιχείρηση "Θ.Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ".
Μία μηχανή εκτύπωσης που αγοράστηκε με πολλές θυσίες από το νεαρό ζευγάρι Σκαγιά, αποτελεί την αρχή για το μικρό εργαστήριο.
Σκληρός ανταγωνισμός από τις υπάρχουσες χαρτοβιομηχανίες, πενιχρά μέσα αλλά μεγάλη θέληση, διορατικότητα, αγάπη για δουλειά και όραμα για το μέλλον, βάζουν τα θεμέλια για την επέκταση και τον εξοπλισμό της εταιρείας με μηχανολογικό εξοπλισμό. Το πρώτο μπλε πλαστικό τετράδιο με τη διαφανή θήκη και την περαστή ετικέτα με το λογότυπο SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ, κάνει την εμφάνισή του, κατορθώνοντας να γράψει ιστορία. Γίνεται το αγαπημένο σχολικό προϊόν για πολλές γενιές Ελλήνων μαθητών, μέχρι και σήμερα και δίνει στην εταιρεία την απαραίτητη ώθηση για την εντυπωσιακή συνέχεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου