Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σπουδαίο support στη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα από το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του ΝΗΡΕΑ Χαλανδρίου


Μια εξαίσια  εμφάνιση που αν μη τι άλλο απέδειξε το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του Κολυμβητηρίου του Δήμου Φυλής πραγματοποίησε το Τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Συλλόγου «Νηρέας Χαλανδρίου» το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Συναυλίας αλληλεγγύης με τον Φίλιππο Πλιάτσικα. 
Τα κορίτσια, με ένα μικρό μόνο δείγμα από το άθλημά τους, δικαίωσαν απόλυτα την επίπονη προσπάθειά τους, τους προπονητές τους αλλά και τους διοργανωτές που είχαν την έμπνευση να τις εντάξουν στο πλαίσιο της κορυφαίας πολιτιστικής και κοινωνικής βραδιάς του Δήμου Φυλής, με ιερό στόχο την στήριξη προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. 
Στο τέλος της εμφάνισής τους οι υπέροχες κολυμβήτριες έλαβαν τα θερμά συγχαρητήρια και λίγα λουλούδια από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, ενώ  την εκπληκτική παρουσία τους στην εκδήλωση εξήρε με το που ανέβηκε στη σκηνή και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ιδού μερικές όμορφες εικόνες από τη συμμετοχή των κοριτσιών στην Συναυλία Αλληλεγγύης Δείτε κι ένα live απόσπασμα από την επίδειξή τους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου