Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Λάμπρυνε τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς ο συντοπίτης μας αθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος


 Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος συμβούλεψε τους μικρούς και τους μεγάλους ποδηλάτες να φορούν πάντα κράνος! 

 Στην πρώτη γραμμή της αφετηρίας διακρίνεται ο συντοπίτης μας παγκόσμιος αθλητής στο Τρίαθλο Σπύρος Χρυσικόπουλος, ο οποίος έλαβε μέρος στον 5ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς, μαζί με τη μητέρα του Ειρήνη Στασινοπούλου και τον πατέρα του Διονύση Χρυσικόπουλο

Ιδιαίτερη τιμή, αποτέλεσε για το Σύλλογο της Ζωφριάς και τον Σκακιστικό Όμιλο «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» που διοργάνωσαν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, το πρωί της Κυριακής 9 Οκτωβρίου, τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο της Ζωφριάς, η συμμετοχή ενός σπουδαίου αθλητή της πόλης των Άνω Λιοσίων.
Πρόκειται για τον προπονητή κολύμβησης και αθλητή με σημαντικές διακρίσεις στο Τρίαθλο, Σπύρο Χρυσικόπουλο, ο οποίος συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Crosstriathlon στο Μαουϊ της Χαβάης κατακτώντας  την 20η θέση αλλά και την πρωτιά, σε αγώνα κολύμβησης 30 χλμ. στον Παγασητικό σε 7 ώρες!

Κατά τη λήξη του 5ου Ποδηλατικού Γύρου της Ζωφριάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου, πριν ξεκινήσει την ομιλία της κάλεσε τον Σπύρο Χρυσικόπουλο στην σκηνή του αμφιθεάτρου «Βορεινό» προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την τιμητική συμμετοχή του.
Ο Σπύρος όχι μόνο ανταποκρίθηκε με χαρά προκειμένου να μιλήσει στα παιδιά και στον κόσμο για το «Τρίαθλο» που περιλαμβάνει κολύμβηση – ποδηλασία και τρέξιμο,  αλλά έδωσε καταχειροκροτούμενος και μια χρήσιμη συμβουλή στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους ποδηλάτες, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει ποτέ, να ξεχνούν το κράνος τους…

Ιδού τις ακριβώς είπε:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου