«Μιλάνε και οι πόρνες για ηθική», απαντάει ο Σάββας στον Μπουραΐμη

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ
Με μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία εγκαλεί το Δημήτρη Μπουραΐμη για ρουσφετολογική πολιτική και για επιλήψιμη διαχείριση απαντάει ο Σάββας Σάββας στις περί ηθικής ενστάσεις του πρώην Δημάρχου για την εκμίσθωση ακινήτου (του οποίου είναι συνιδιοκτήτης κατά 50%) στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Φυλής. 
Επισημαίνει ότι για τη μίσθωση τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες κι ότι το μίσθωμα είναι πολύ χαμηλό, εν αντιθέσει με όσα συνέβαιναν επί της θητείας Μπουραΐμη και αναφέρει χαρακτηριστικά παραδείγματα. 
Τονίζει ακόμα  ότι ο πρώην Δήμαρχος αποζημίωσε στο Πάρκο Πόλης οικόπεδο της μητέρας του κι ότι προέβη σε ρουσφετολογικές αγορές οικοπέδων, για λογαριασμό του Δήμου, από δημοτικούς του συμβούλους και συγγενείς τους αλλά κι από ΡΟΜΑ. 
Τέλος τον καλεί να δώσει εξηγήσεις για την τρύπα των 10 εκατ. ευρώ επί της θητείας του στο Δήμο, για την οποία η σημερινή διοίκηση έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, μετά από το σχετικό πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή Πανάρετου Βαρδάνη και προειδοποιεί τα πρωτοπαλίκαρα που απειλούν στο facebook με τη φράση «αυτά οι άντρες από κοντά».
Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης Σάββα στο facebook έχει ως εξής:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου