Και Φυλής! η Αντικαρκινική των Αχαρνών

Η καλή συνεργασία είχε ξεκινήσει  άτυπα, εδώ και καιρό! Στη φωτό αρχείου ο Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Αχαρνών και Φυλής Παναγιώτης Καζανάς, όταν τον περασμένο Μάϊο, είχε επισκεφθεί στο γραφείο του τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού 
Στο νέο λογότυπο του παραρτήματος, προστέθηκε και το όνομα του Δήμου Φυλής 
Με μια λιτή επιστολή προς τα μέλη του, με μεγάλη όμως σημασία, ανακοίνωσε το  μέχρι πρότινος Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας την διεύρυνσή και μετονομασία του, μετά από ομόφωνη απόφαση, σε Παράρτημα Αχαρνών και  Φυλής.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής που εντός των προσεχών ημερών θα συνοδευτεί από ουσιαστικές δράσεις, έχει ως εξής:
« Το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας από την ίδρυσή του το 2010 -χρονιά έναρξης οικονομικής κρίσης- μέχρι και σήμερα λειτουργεί απρόσκοπτα και δίχως να επηρεαστεί η παρεκκλίνει από τον στόχο του.


Το αποτέλεσμα της προσπάθειας και συμμετοχής είτε εθελοντικής είτε οικονομικής -μέσω των μελών- φάνηκε περίτρανα στην ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, να διευρυνθεί το έργο του Παραρτήματος Αχαρνών και στο δήμο Φυλής και να μετονομαστεί σε Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής.

Πλέον, το Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕΑΦ) θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με τους στόχους του. Απρόσκοπτα και κυρίως με εξωστρέφεια και αλτρουισμό προς τον συνάνθρωπο.

Το ΔΣ και ο πρόεδρος του Παραρτήματός μας κ. Παναγιώτης Καζανάς θέλει να σας ευχαριστήσει προσωπικά έναν προς έναν για τη σημαντική συμβολή σας. Δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα αν δεν είχαμε δίπλα μας, εσάς.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!» 


Για το ΔΣ,
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Χ. Καζανάς
Χειρουργός Οδοντίατρος 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΧΑΡΝΩΝ & ΦΥΛΗΣ
Στρ. Ιωαννού Στριφτού 33, 136 74, Αχαρνές
Τηλ./Φαξ: 210 24 67 871 

Για περισσότερες πληροφορίες και σχετική ενημέρωση επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Αντικαρκινικής Αχαρνών και Φυλής στον παρακάτω σύνδεσμο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου