Ας ξεκινήσουμε από τη μίσθωση του Γιώργου Μανωλά κύριε Μπουραΐμη και συνεχίζουμε..

Προφανώς ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης πιστεύει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους, δηλαδή σε ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τις πρακτικές του όταν ήταν στη διοίκηση του Δήμου Φυλής. 
Στην απάντησή του, λοιπόν, για τη μίσθωση του κτιρίου της οικογένειας Σάββα από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, λέει ότι το κτίριο που μίσθωσε επί της θητείας του για το ΚΕΠ της Ζωφριάς (το οποίο η διοίκηση Παππού μετεγκατέστησε σε ιδιόκτητο) και ανήκει στον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και κουμπάρο του Γιώργο Μανωλά, μισθώθηκε επί δημαρχίας Παππού. 
Μόνο που από τα στοιχεία που παρατίθενται παρακάτω προκύπτει ότι το κτίριο μισθώθηκε το 2014 επί της δικής του θητείας. Προκύπτει ακόμα ότι ο Γιώργος Μανωλάς, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος τότε, θα εισέπραττε μίσθωμα πάνω από το όριο των 5 χιλ. ευρώ που δικαιούται κάθε Δημοτικός Σύμβουλος και συγκεκριμένα 10.444 ευρώ, χωρίς να τον απειλήσει κανένας με καταγγελία έκπτωσης από το αξίωμά του, όπως απειλεί τώρα ο Μπουραΐμης και τα τσιράκια του το Σάββα. Μάλιστα είναι τόσο ιπποτική η συμπεριφορά της διοίκησης Παππού απέναντι στον Γιώργο Μανωλά, που δέχθηκε την ένσταση που είχε υποβάλει σχετικά με την κατανάλωση νερού στο εν λόγω ακίνητο, αναγνωρίζοντας το δίκιο του. 
Το πραγματικά εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο Μπουραΐμης δεν μας είπε ότι αγόρασε απευθείας από το Γιώργο Μανωλά κι ένα οικόπεδο και μάλιστα αφού είχε χάσει τις εκλογές, δηλαδή τον θερμό Ιούλιο του 2014. 
Ο πρώην Δήμαρχος του έκανε συμβόλαιο, χωρίς να προηγηθεί ανάληψη δαπάνης, που είναι υποχρεωτική από το νόμο για να γίνει η πληρωμή. 
Παρεμπιπτόντως ο Μπουραΐμης όχι μόνο δεν άφησε κάτω το στυλό όταν έχασε τις εκλογές, όπως απειλούσε τη διοίκηση Παππού όταν βρέθηκε στην ίδια θέση το 2010, αλλά υπέγραψε αγοραπωλησίες 10 εκατ. ευρώ, ενώ ο Δήμος βρισκόταν σε οικτρή οικονομική κατάσταση και χρωστούσε 480 εκατ. σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. 
Για να επανέλθουμε στο θέμα, ένα από αυτά τα συμβόλαια αγοραπωλησίας που υπέγραψε, χωρίς στυλό, ο Μπουραΐμης ήταν και του Γιώργου Μανωλά, τον οποίο, όπως και τους υπόλοιπους, άφησε στο έλεος του Θεού, αφού η Οικονομική Υπηρεσία δεν μπορούσε να υπογράψει ένταλμα πληρωμής χωρίς ανάληψη δαπάνης. Έτσι ο Γιώργος Μανωλάς αναγκάστηκε να προσφύγει στα δικαστήρια, εναντίον του Δήμου, δηλαδή ουσιαστικά κατά της διοίκησης Παππού, που δεν φταίει στο παραμικρό.
Αυτός είναι, δυστυχώς, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης. Τόσο απέναντι στους αντιπάλους, όσο και στους συνεργάτες του... 
Παραθέτουμε το δημοσίευμα του ΦΥΛΑΡΧΟΥ για το ΚΕΠ της Ζωφριάς, γιατί συνηθίζουμε να μιλάμε με στοιχεία κι όχι με θεωρίες ΚΛΙΚ ΕΔΩ ...
Για τα υπόλοιπα θα απαντήσουμε, αναλυτικά στον πρώην Δήμαρχο (και τους συν αυτώ υβριστές και συκοφάντες) . 
Ας κάνουν λίγη υπομονή...

Ρομά ξεβρωμά το ΚΕΠ της Ζωφριάς...

Το πολυδιαφημισμένο ΚΕΠ της Ζωφριάς βρίσκεται στη Λεωφόρο Ασπροπύργου (ΝΑΤΟ)
Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε να λειτουργεί το ΚΕΠ της Ζωφριάς, ένα έργο που η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου θεωρεί πολύ σημαντικό για τη μεγαλύτερη συνοικία του Δήμου Φυλής. Το κτίριο καθάρισε μια κυρία που ανήκει στην κοινωνική ομάδα των ΡΟΜΑ, χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει κανείς αν και με ποια σχέση εργασίας εργάζεται στο Δήμο Φυλής. Δείτε για του λόγου το αληθές το παρακάτω βίντεο:


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος
Μανωλάς, από τον οποίο ο Δήμος
μισθώνει το κτίριο του ΚΕΠ 
Η υπόθεση του ΚΕΠ της Ζωφριάς είναι μια από τις ελάχιστες που η απερχόμενη διοίκηση προώθησε με ταχύτατες διαδικασίες. 
Οι καχύποπτοι λένε ότι συνέβη επειδή ο Δήμος μισθώνει το κτίριο από το Δημοτικό Σύμβουλο και κουμπάρο του Δημάρχου, Γιώργο Μανωλά, αλλά η συκοφαντία είναι σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή. 
Πάντως το κτίριο όντως μισθώνει στο Δήμο ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μανωλάς και η σύζυγός του, έναντι του ποσού των 1824,76 ευρώ μηνιαίως, μετά από δημοπρασία στην οποία πήραν μέρος μόνο οι δύο πλειοδότες.
Το ποσόν αυτό, σε ετήσια βάση, ισοδυναμεί με 20888 ευρώ κι επειδή ανήκει εξ ημισείας στον Γιώργο Μανωλά και στη σύζυγό του, στον τελευταίο αντιστοιχεί το ποσόν των 10444 ευρώ. 
Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς σύμφωνα με το εδάφιο α, της παραγράφου 3, του άρθρου 14 του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ (ν. 3852/2010), ο Δημοτικός Σύμβουλος δεν μπορεί να συνδέεται οικονομικά με το Δήμο, με αντικείμενο αξίας άνω των 5000 ευρώ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι όπως έχουν, δημόσια, τονίσει μηχανικοί που γνωρίζουν ΚΛΙΚ ΕΔΩ,  η πρόσβαση των ΑΜΕΑ στο κτίριο είναι προβληματική, ακόμα και τώρα που έχει κατασκευασθεί μια ράμπα που θυμίζει γέφυρα του …Καλατράβα (να καλατραβάς τα μαλλιά σου). 
Η ράμπα πρόσβασης για τα ΑΜΕΑ, στην πλάγια όψη του κτιρίου,
 θυμίζει γέφυρα του ...Καλατράβα
Πέραν αυτού ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ έχει επισημάνει ότι η τιμή αγοράς του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του ΚΕΠ Ζωφριάς είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που ισχύει στην αγορά ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Αυτά μέχρι νεωτέρας...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου