Ύστατο Χαίρε στον Τριαντάφυλλο Χαραλαμπίδη από δεκάδες συγγενείς και φίλους


Το ύστατο χαίρε, στον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων (ΔΕΡΑΛ) Τριαντάφυλλο Χαραλαμπίδη , είπαν το μεσημέρι της  Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2016 η οικογένεια, οι συγγενείς και δεκάδες φίλοι του.
Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων, όπου εψάλλη  η νεκρώσιμος ακολουθία έδωσαν το παρών ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, όλοι οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Φυλής, πρώην Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής Μανώλης Δασκαλάκης και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και συνάδελφοι του εκλιπόντος κατά τη θητεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο την περίοδο 2007 – 2010.
Το «παρών» για το στερνό αντίο έδωσαν επίσης, Πρόεδροι, εκπρόσωποι και μέλη  Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Φυλής, πολλοί εργαζόμενοι του ΞΕΝΙΟΥ και του Δήμου καθώς και δεκάδες φίλοι από το Ζεφύρι, τη Χασιά και  το γειτονικό Δήμο Αχαρνών.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για όλα όσα έκανε για τα μέλη των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων» απηύθυνε  στη μνήμη του Τριαντάφυλλου Χαραλαμπίδη ο Πρόεδρος τους κ. Γιάννης Μάρκου.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής οι συγγενείς και οι φίλοι συνόδεψαν  τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία, στο νέο Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων.  
Ο Τριαντάφυλλος Χαραλαμπίδης που έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά.
Τη Χαρά και την Άννα, που κατά τις τραγικές ώρες της απώλειάς του προχώρησαν στην ανεκτίμητη πράξη αγάπης της δωρεάς οργάνων,  καθώς και τα ανήλικα παιδιά του, Αριάδνη και Θέμι.
Καλό ταξίδι…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου