Αξιόλογη συμμετοχή στην αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής


Τη δεύτερη για το 2016 εθελοντική αιμοδοσία της πραγματοποίησε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου Φυλής.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Θριάσιο Νοσοκομείο, με σκοπό να ενισχυθεί η Δημοτική Τράπεζα Αίματος του Δήμου Φυλής, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Η συμμετοχή δημοτών και εργαζόμενων του Δήμου στην αιμοδοσία κινήθηκε σε αξιόλογα, αλλά χαμηλά δυνητικά, επίπεδα. Τους εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ των οποίων ήταν και αιρετοί της Δημοτικής Αρχής, ευχαρίστησε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Αντωνόπουλος. 

«Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία από τις πιο αλτρουιστικές πράξεις του ανθρώπου. Χαίρομαι πραγματικά για τη συμμετοχή των δημοτών στην αιμοδοσία, πράξη που τιμά πάνω απ’ όλα τους ίδιους τους εθελοντές αιμοδότες και ελπίζω η συμμετοχή αυτή σε κάθε αιμοδοσία να μεγαλώνει», τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος. 

Η πρωτοβουλία αυτή στηρίζεται στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και η διαδικασία της αιμοδοσίας είναι απλή, ανώδυνη, ασφαλής και σώζει ζωές, γι’ αυτό και είναι σημαντική η συμμετοχή όλων.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου