Δωρεά κηπευτικού χώματος στο Δήμο Φυλής από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


 


Κηπευτικό χώμα πολύ καλής ποιότητας εξασφάλισε ο Δήμος Φυλής από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με τη μεσολάβηση του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας, Θανάση Σχίζα.

Συγκεκριμένα, διατέθηκαν στο Δήμο Φυλής δωρεάν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, 2.200 κυβικά κηπευτικού χώματος, η αξία του οποίου προσεγγίζει τις 150.000 ευρώ. Πρόκειται για χώμα, κοσκινισμένο και λιπασμένο, υψηλής απόδοσης.
Το χώμα παρελήφθη από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Φυλής, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη. Θα διατεθεί για τους δημόσιους κήπους σε όλη την επικράτεια του Δήμου Φυλής, ανάλογα με τις ανάγκες.

Η δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς τον Δήμο Φυλής δεν είναι η πρώτη και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχει ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με στελέχη του Ιδρύματος, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ικανοποιηθεί και άλλο αίτημα του Δήμου.


Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έχει διαθέσει στο Δήμο Φυλής, μεταξύ άλλων, χιλιάδες καλλωπιστικά φυτά που έχουν αξιοποιηθεί σε δημόσιους χώρους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου