Μπαζάρ αγάπης από τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων



Φωτορεπορτάζ – Δημήτρης Μανώλαρος 


Τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων έζησαν για λίγο την εμπειρία του πωλητή λαϊκής αγοράς για καλό σκοπό. Οι μικροί μαθητές επιστράτευσαν την αγάπη και την δημιουργικότητα τους προκειμένου να βοηθήσουν το «Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη» με το δύσκολο έργο του. 

Τα προϊόντα προς πώληση ήταν πανέμορφες δημιουργίες των παιδιών του «Εργαστηρίου», οι οποίες διατέθηκαν στα χέρια των ικανότατων πωλητών του 1ου Δημοτικού. Με συνθήματα «Ελάτε να φτιάξουμε ΜΑΖΙ ένα σπίτι» και «Αγοράστε και χαρίστε χαμόγελα αγάπης», ο στολισμένος πάγκος των μαθητών έκλεψε την προσοχή όλων και κίνησε την περιέργεια των περαστικών, οι οποίοι ενημερώνονταν από τους μικρούς πωλητές για το φιλανθρωπικό έργο που είχαν αναλάβει. Το αποτέλεσμα; Έμειναν μόνο ελάχιστα(!) από τα 300 κομμάτια που διέθεσε το «Εργαστήρι» στο σχολείο. 

Το μπαζάρ αγάπης θα συνεχιστεί εντός της σχολικής μονάδας του 1ου Δημοτικού για όλη την επόμενη βδομάδα, χαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά με νοητική στέρηση του «Εργαστηρίου Λίλιαν Βουδούρη». Αξίζουν συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους να βοηθήσουν το «Εργαστήρι» σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. 


Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου