Χριστουγεννιάτικα bazaar για Ιερό σκοπό στους Παιδικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων


Ας Μοιραστούμε τη Δύναμη μιας Ευχής»



Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, 
τα φετινά Χριστούγεννα νιώθουμε την ανάγκη να αγκαλιάσουμε με τη φροντίδα μας ευαίσθητες παιδικές ψυχούλες μέσω της στήριξης του Make A Wish – “Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος”, στο οποίο θα προσφέρουμε τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε από τα bazaar που θα πραγματοποιηθούν στους σταθμούς μας. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δράση μας με την κατασκευή και αγορά χριστουγεννιάτικων δώρων. Για την ημέρα κι ώρα του κάθε Εργαστηρίου - bazaar θα ενημερωθείτε από τον σταθμό σας. 

Σας επισημαίνουμε ότι το 
"Make A Wish" - "Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος" πραγματοποιεί τις βαθιές επιθυμίες παιδιών, 3 έως 18 ετών με σοβαρές κι απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Εμείς συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να στηρίζουμε τη προσπάθεια του Φιλανθρωπικού/μη κερδοσκοπικού οργανισμού – πέρσυ στολίζοντας Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της πόλης μας με αστέρια του Make A Wish και φέτος με την αγορά τους στολίζοντας το δικό σας σπίτι, με τη δική σας ευχή καρδιάς !!! 

Στόχος μας είναι το μήνυμα της ανθρώπινης αλληλεγγύης να μεταφερθεί σε όλα τα παιδιά όπως κι ένα μάθημα ζωής καθώς: “Το παιδί σκέφτεται για το παιδί”. 

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε τη δύναμη των ευχών μας ! ! ! 

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου