Μια “Λαμπρή Ορχήστρα” σε μια λαμπερή Μουσική βραδιά η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής ...

... εξαίσια εμφάνιση στο Θέατρο Πεύκης και στο 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρωμένων -
















Τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού κέρδισε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής που το βράδυ της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε μια μοναδική διαδημοτική μουσική βραδιά με τίτλο “Βραδιές Μουσικής - Από το κλασικό στο σύγχρονο και στο έντεχνο”.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής με την εμφάνισή της αυτή, συμμετείχε ψυχή τε και σώματι, στο 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαδημοτικών Δρωμένων -παναττικής εμβέλειας-, του νεοσύστατου Τομέα πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) υπό την αιγίδα, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.
Κατενθουσιασμένος ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, χαρακτηρίζοντας τη Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής, “Λαμπρή Ορχήστρα”!
Επισημαίνοντας πως όπου υπάρχει κέφι, μεράκι και σκληρή δουλειά τα αποτελέσματα είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, ο Γιώργος Πατούλης έδωσε τα εύσημα στο Δήμο Φυλής, στον μαέστρο Νίκο Καλομοίρη και στους μουσικούς του, καλώντας τους να συμμετάσχουν και στις καλοκαιρινές μουσικές βραδιές του Δήμου Αμαρουσίου που αποτελούν έναν από τους κορυφαίους δημοτικούς πολιτιστικούς θεσμούς της Αττικής.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ έδειξε ενθουσιασμένος και με το νέο αίμα της Φιλαρμονικής, καλώντας κοντά του την κόρη του δημάρχου Φανή Παππού, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε ήταν εκείνη που έκανε το σαματά, αφού η Φανή είναι η ντράμερ του μουσικού σχήματος. 
                                                        Ιδού τι ακριβώς είπε:


Ο Γιώργος Πατούλης καθώς και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, επισφραγίζοντας την υπέροχη εμφάνιση της Φιλαρμονικής αλλά και τη συνεργασία που μόλις ξεκίνησε, πρόσφεραν στον μαέστρο και στο Δήμαρχο Τιμητική Πλακέτα.
Ανάμεσα στο κοινό που αποθέωσε τους μουσικούς του Δήμου Φυλής, χειροκροτώντας τους στο φινάλε όρθιο, βρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Θανάσης Σχίζας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος. 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως την ίδια βραδιά με την Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης εμφανίστηκαν εξαίσια μουσικά σχήματα από τους Δήμους Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αμαρουσίου, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Περιστερίου, Ραφήνας – Πικερμίου και Βριλησσίων. 
Ιδιαίτερα φιλόξενοι και ζεστοί ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγος του Μαρίνα, συνόδεψαν την αποστολή των μουσικών και του Δήμου Φυλής κατά την αναχώρησή τους από το θέατρο Πεύκης και φωτογραφήθηκαν μαζί τους στο φουαγιέ , ανανεώνοντας το ραντεβού για το καλοκαίρι. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την μουσική βραδιά






















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου