Ήρεμη δύναμη και στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης το γελαστό παιδί

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΑΡΛΑΣ
Ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς είναι ένας άνθρωπος που διακρίνεται για την ευγένεια και την πραότητά του. Αντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο κι αυτό τον έχει κάνει αγαπητό στους δημότες και ιδιαίτερα στους νέους, τους οποίους εκπροσωπεί ως Πρόεδρος της Επιτροπής Νέας Γενιάς.
Το επικοινωνιακό του χάρισμα τον βοηθάει να ασκεί με επιτυχία τα καθήκοντά του, αφού συνεργάζεται άριστα με τους συναδέλφους και με το υπηρεσιακό δυναμικό του Δήμου. Η ανταπόκριση στις βλάβες του δικτύου ύδρευσης και του ηλεκτροφωτισμού είναι ταχύτατη και αυτό φαίνεται από τα στοιχεία του πενταψήφιου αριθμού τον οποίο χρησιμοποιούν οι δημότες για να τις αναφέρουν. Γι’ αυτό άλλωστε ακούει εγκωμιαστικά σχόλια, τα οποία, με τη σεμνότητα που τον διακρίνει, αποδίδει στον επαγγελματισμό των εργαζομένων του Δήμου.
Ο Αντιδήμαρχος και η υπηρεσία έδειξαν τις δυνατότητές τους και στον εορταστικό στολισμό της πόλης, το οποίο έφεραν έγκαιρα σε πέρας χωρίς να παραμελήσουν την καθημερινότητα.
«Η εντολή του Δημάρχου ήταν να φωτίσουμε την πόλη για να δημιουργήσουμε εορταστικό κλίμα, τόσο για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, όσο και την βελτίωση της ψυχικής διάθεσης των συνδημοτών μας, οι οποίοι, όπως όλοι μας, πλήττονται από την οικονομική κρίση. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε και γι’ αυτό συγχαίρω τους εργαζομένους, που για ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες όλων μας» τόνισε χαρακτηριστικά το γελαστό παιδί.
Δείτε τον εορταστικό στολισμό της κεντρικής πλατείας των Άνω Λιοσίων:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου